Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma dobro je -2,21%. Bilo je i gorih dana. Samo da nije početak novog trenda pada, mamu mu. [huh]

Samo što se svakih par dana “navikavamo ” na niže cijene. Ali jednom mora stati. Prodavati sad bilo bi ravno samoubojstvu.[cry]

Ameri su već počeli s medijskim pupmanjem ideje predsjetnika-spasitelja ekonomije. Nikakve tamo recesije neće biti.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ma dobro je -2,21%. Bilo je i gorih dana. Samo da nije početak novog trenda pada, mamu mu. [huh]

Kak se to zove – medo trap ili ?? [rolleyes]

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

Sutra prodajem sve, i lovu stavljam na oročenje.
Za tri godine ću vratiti ono što sam izgubio zadnjih mjesec dana.
Moram razmišljati i o djeci.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Alo, jel jos na iznajmljivanje ona omca?
Imam jos par kandidata a i mene malo svrbi..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

SAVJET ——————- nemojte na burzi molit BOGA vec u crkvi A ko nemoze ovo podnjet onda prodajte i bjezite u banke na orocenje tamo vas cekaju rasireni ruku pa zbrajajte godisnje kamate.

jel nudi ko kakav posao,kopam,orem,rezem,nosim….[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

SAVJET ——————- nemojte na burzi molit BOGA vec u crkvi A ko nemoze ovo podnjet onda prodajte i bjezite u banke na orocenje tamo vas cekaju rasireni ruku pa zbrajajte godisnje kamate.

ma nemoj pa da i tamo izgubim lovu.Racunaj inflaciju i kamate i racunica…minus[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

SLK:

Kak se to zove – medo trap ili ?? [rolleyes]

To se zove – deer market.

A sad brzo Google u ruke… [smiley]

No respect

ekipa, kad je tako, mozda je vrijeme da se ugasi zse/ poslovni forum i slicni sajtovi, i obrati paznja na dosadne svakodnevne poslove koji nam jos uvijek donose placu na racun krajem mjeseca

mislim, ako ste jos uvijek zadrzali te dosadne poslove [wink]

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

i šta kaže Andre Kostolany na ovo, ha kolege?
Za ovo bi trebao napisat novu knjigu…bila bi još jedan bestseler…siguran sam…[lol]
Nema, Amerika je u krizi…iako su bili rasli proteklih tjedan dana…umjetan rast, kažem vam ja…a mi stojimo čvrsto s obje noge na Zemlji…i realni smo…zato i padamo konstantno…kad Ameri izađu iz krize, doći će do oporavka…rezanje kamatnih stopa kao što vidimo nije pomoglo…
A onda nas još čeka stanje na Kosovu, ZERP…a i naši fondovi su u gadnom škripcu zbog ogromnih isplata…pa je tu i smrzavanje sredstava iz pretpristupnih fondova i povlačenje stranog kapitala….dakle, sve to utječe na stanje koje je na našem tržištu kapitala…recite vi šta hoćete…
bilo je još dobro kad je bilo likvidnosti…imali smo prodavatelja, ali i kupca…prodavatelj je ostao i ima izgleda još podosta municije,a nema kome prodavat…i zato je likvidnost takva kakva jest…
eto, a nekima je kao bilo dobro što je likvidnost pala…ne znam kako to može biti dobro…[bye]

Odoh ja na bazen plivat, bolje plivat u bazenu nego ronit na burzi!Oće tko samnom na relaks, mislim da bi većini dobro došlo!

Lakše je imati starog neprijatelja, nego novog prijatelja!

New Report

Close