Eto sad smo svi dugoročni investitori [lol] [lol]
Kako nas burzica preodgaja.[lol]
Kao u pjesmi “gdje je nestao čovjek…” možemo zapjevati “gdje je nestao kapital…?”
Zbilja, gdje su nestale te sve milijarde…?
Istopile se. Lako je biti FM, tuđim k..cem trnje mlatiti
Jučer i danas isti scenarij na PBZ netko sa sirenom opalio 100kom. po kupnji, samo što je jučer bilo malo veće skupljanje po 1490, hm to je očito nekakva fondovska igra [angry]
Ajde glavno da smo mi preko 2 % u minusu, sad komentatori, vrli mogu napisati da smo u skladu sa Europom.
Kada oni padaju i mi padamo. Nema veze što mi ne rastemo kada oni rastu, to nije bitno uopće spominjati.
Treba narodu prodat muda pod labudove.
Ma dobro je -2,21%. Bilo je i gorih dana. Samo da nije početak novog trenda pada, mamu mu. [huh]
Što se Bill Gates glupira s ponudom za kupnju Yahooa od 45 milijardi dolara, kad za te pare može kupiti skoro cijelu Hrvatsku ekonomiju. En ti budale[shocked]
Što se Bill Gates glupira s ponudom za kupnju Yahooa od 45 milijardi dolara, kad za te pare može kupiti skoro cijelu Hrvatsku ekonomiju. En ti budale[shocked]
nije još shvatio potencijal pounja i zdenke, cral i sl.
Pa covjek kupuje kvalitetne stvari a ne …
Ja mislim da ameri i neće završiti toliko loše danas … vidjeti ćemo … nisu ni oni baš vesla sisali i moraju pokazati tko je gazda … problem je što se kod njih zarađuje i kada burza pada, a kod nas se to kompenzira (pre)naglim rastom nelikvidnih i manje likvidnih dionica tipa ZDNK i BLSC …
budd:
”
”
Pa covjek kupuje kvalitetne stvari a ne …
Trebao je reći da daje ponudu za preuzimanje cijele nam države, što ne. Odmah im proda softver i napravi zatvoreni krug, ko Todorić [lol] [lol] [lol]