Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto sad smo svi dugoročni investitori [lol] [lol]

Kako nas burzica preodgaja.[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Kao u pjesmi “gdje je nestao čovjek…” možemo zapjevati “gdje je nestao kapital…?”

Zbilja, gdje su nestale te sve milijarde…?

Istopile se. Lako je biti FM, tuđim k..cem trnje mlatiti

Hell is Empty and all the Devils are Here

Jučer i danas isti scenarij na PBZ netko sa sirenom opalio 100kom. po kupnji, samo što je jučer bilo malo veće skupljanje po 1490, hm to je očito nekakva fondovska igra [angry]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Ajde glavno da smo mi preko 2 % u minusu, sad komentatori, vrli mogu napisati da smo u skladu sa Europom.
Kada oni padaju i mi padamo. Nema veze što mi ne rastemo kada oni rastu, to nije bitno uopće spominjati.
Treba narodu prodat muda pod labudove.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sad se ravnamo po drugima. Sutra dok će drugi ići gore onda se nećemo ravnati.[undecid]

Ma dobro je -2,21%. Bilo je i gorih dana. Samo da nije početak novog trenda pada, mamu mu. [huh]

No respect

Što se Bill Gates glupira s ponudom za kupnju Yahooa od 45 milijardi dolara, kad za te pare može kupiti skoro cijelu Hrvatsku ekonomiju. En ti budale[shocked]

dobro je da trgovanje traje do 16h inace bi bili jos vise crveni

Što se Bill Gates glupira s ponudom za kupnju Yahooa od 45 milijardi dolara, kad za te pare može kupiti skoro cijelu Hrvatsku ekonomiju. En ti budale[shocked]

nije još shvatio potencijal pounja i zdenke, cral i sl.

Pa covjek kupuje kvalitetne stvari a ne …

Ja mislim da ameri i neće završiti toliko loše danas … vidjeti ćemo … nisu ni oni baš vesla sisali i moraju pokazati tko je gazda … problem je što se kod njih zarađuje i kada burza pada, a kod nas se to kompenzira (pre)naglim rastom nelikvidnih i manje likvidnih dionica tipa ZDNK i BLSC …

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

budd:

Pa covjek kupuje kvalitetne stvari a ne …

Trebao je reći da daje ponudu za preuzimanje cijele nam države, što ne. Odmah im proda softver i napravi zatvoreni krug, ko Todorić [lol] [lol] [lol]

New Report

Close