jomiii:
”
beograd se crveni ko guza u pavijona
”
Ahaa, a zbog toga i kod nas pada, jer već sam se čudio što se to danas događa.
Vjerojatno se nešto oko Kosova kuha, ili je možda izborna komisija Srbije otkrila lažiranje izbora, pa je novi predsjednik Srbije Nikolić Tomislav.
Jučer smo rekli da kod nas pada zato što kod njih raste. A danas kod nas pada zato što kod njih pada….ili?[cry]
Zakon spojenih posuda, ali naš ventil pušta samo u jednom smjeru.[embarass]
I dalje mislim da se naši fondovi igraju sa vatrom. Nema ih na kupnji nigdje.
Ponašaju se kao boksači kad spuste gard, ne bi li eventualno navukli protivnika na kroše. Samo što zaboravljaju da je sa druge strane Tyson, koji ih može dobro odalamiti.[rolleyes]
Dok se ne rijesi Kosovo, nece ni ova pat pozicija.
A kad se riješi kosovo onda ćemo opet o ZERP-u. Pa onda o vremenu u Zimbabweu, pa onda o smislu postojanja crvene i zelene boje …
Ma koje Kosovo.
Može nam samo ići u prilog.
Đuro može prodavat oružje, Pliva lijekove, a Agrokor CSO objema stranama. A i Žužula im možemo izvesti kao posrednika.
ja sam branio Crobex i popusio 10%! [cool]
i bas se super osjecam i bas me briga! jel bitno koliko sam danas u minusu? nije.
sutra, prekosutra ce opet skociti i opet po starom. svakog cuda 3 dana dosta. drugim rijecima, i ovo ce proci , kad tad! [thumbsup]
A kad se riješi kosovo onda ćemo opet o ZERP-u. Pa onda o vremenu u Zimbabweu, pa onda o smislu postojanja crvene i zelene boje …
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Misliš da bi onda moglo biti bolje?
Pogledajte ZLAR , meni jako draga dionica , peta kupnja na 27,51 kn.
KUPNJE – ZLAR-R-ACijena Količina Ukupno
380,00 86 32.680,00
370,00 20 7.400,00
263,53 53 13.967,09
45,00 225 10.125,00
27,51 200 5.502,00
Ivek u zasjedi[thumbsup]
[tongue]