Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

optimista:

Ne bi nam škodilo malo više nacionalmog ponosa. Ne zanima me nikakav Belex, a pogotovo Banja Luka.

Potpuno neshvatljivo razmišljanje s moje strane jednog investitora, ako vam danas u globaliziranom svijetu smetaju ime Beograd i Banja Luka, smatram da naveliko griješite i propustili ste već sada veliku zaradu.

BTW, velika Hrvatina Todorić koji je 91-92 godine govorio da neće niti jedan Srbin u njegovu firmu, među prvima je bio u Beogradu i započeo biznis. Gdje je novac nema nacionalizma i netrpeljivosti.

Ne zanima me ni Todorić. Do sada sam odlično zarađivao na našem tržištu a i odsad ću. Uopće nisam netrpeljiv i želim im sve najbolje, iskreno, samo bez mene.

@Valentine citam tvoje postove,ti si sve pametniji[thumbsup]
Jel mama kupuje vitamine ?
Dobro si rekao ovo za Todorica,vitamini djeluju[rolleyes]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Asko:

Točno, ali je tu vremenski odmah bitan. Ipak je to bilo prije 15 godina. Vi ste kolega isto razmišljali prije 15 godina kao i danas? Dajte malo objektivnosti…[thumbsup]

Koje objektivnosti, na temelju nacionalnosti dobija sve za bagatelu, a kasnije na temelju toga na čega je dobio bagatelu odlazi tamo daleko. Lažnjak?

A ovo je nažalost točno.[sad]

Tocno je 100%[thumbsup]

@Valentine
citam tvoje postove,ti si sve pametniji
Jel mama kupuje vitamine ?
Dobro si rekao ovo za Todorica,vitamini djeluju

Kolega, hvala na komplimentu, mama mi je kupila vitamine i sad mi je super. Poslije idem s mamom u kupovinu po gačice donje, ona odabire najbolje, znate. Mama zna najbolje za svog sina.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

beograd se crveni ko guza u pavijona

Bogme meni je sve losije, bude li padalo i dalje………………………………..[cry]

Definitivno nije moje vrijeme.
Bolje je ic malo igrat briškulu nego pratit ovaj jad i čemer.[thumbsup]
A zamalo san zaboravio pozdravit priljatelja Moderatora.[yawn]

Bogme meni je sve losije, bude li padalo i dalje………………………………..[cry]

niste vi NEKI bili u korekciji jacoj eeeeeeeeeeeeeeeee svaka se skola plati ja sam u – 12% ali nisam prodo pa nisam izgubijo HLADAN KO LEDDDDDDDD

beograd se crveni ko guza u pavijona

Ahaa, a zbog toga i kod nas pada, jer već sam se čudio što se to danas događa.
Vjerojatno se nešto oko Kosova kuha, ili je možda izborna komisija Srbije otkrila lažiranje izbora, pa je novi predsjednik Srbije Nikolić Tomislav.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

tenkista: ” Belex 15 -4,17%. Sad opet dolazi lova k nama. A nebi se čudio da su Srbi naše s preveslali. To bi mi baš bilo drago. Umjesto da brane Crobex, lakomnjaci idu preko grane pomagat srpskoj ekonomiji. prestrašno.[undecid] ” Ne bi nam škodilo malo više nacionalmog ponosa. Ne zanima me nikakav Belex, a pogotovo Banja Luka.

s kojeg planeta je ovaj s ovim komentarom
[yawn]

@Jomiii[lol] [lol] [lol]

New Report

Close