Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

darko09:

Gledam transakcije u 13,02 dvije , u 13,03 dvije , u 13,04 nijedna , a onda istresanje na Adrisu i HT-u. Grdo za vidjeti.

Kolega, sto mislite o ovom padu uz mali promet…gdje je inst.promet 3 puta veci od redovnog?

Mislim ovo:
“Činjenica je i da je obvezničko tržište u Hrvatskoj zadnjih godinu-dvije neopravdano zapostavljeno, dok je dioničko bilo zvijezda na koje su se fokusirali ulagači”, kaže Novoselec.
http://www.seebiz.eu/hr/fondovi/az-fond-nakon-sest-dobrih-slijedi-‘mrsava’-godina,7916.html

Dejavue: ” darko09: ” Gledam transakcije u 13,02 dvije , u 13,03 dvije , u 13,04 nijedna , a onda istresanje na Adrisu i HT-u. Grdo za vidjeti. ” Kolega, sto mislite o ovom padu uz mali promet…gdje je inst.promet 3 puta veci od redovnog? ” Mislim ovo: “Činjenica je i da je obvezničko tržište u Hrvatskoj zadnjih godinu-dvije neopravdano zapostavljeno, dok je dioničko bilo zvijezda na koje su se fokusirali ulagači”, kaže Novoselec. http://www.seebiz.eu/hr/fondovi/az-fond-nakon-sest-dobrih-slijedi-‘mrsava’-godina,7916.html

Nadao sam se da necete to napisati…uf!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dejavue:

darko09:

Gledam transakcije u 13,02 dvije , u 13,03 dvije , u 13,04 nijedna , a onda istresanje na Adrisu i HT-u. Grdo za vidjeti.

Kolega, sto mislite o ovom padu uz mali promet…gdje je inst.promet 3 puta veci od redovnog?

Mislim ovo:
“Činjenica je i da je obvezničko tržište u Hrvatskoj zadnjih godinu-dvije neopravdano zapostavljeno, dok je dioničko bilo zvijezda na koje su se fokusirali ulagači”, kaže Novoselec.
http://www.seebiz.eu/hr/fondovi/az-fond-nakon-sest-dobrih-slijedi-‘mrsava’-godina,7916.html

Mislim da si u pravu! A to znaci da je svizac rekao da ce jos trajati zima.

skype - ivek1234

Ej plavi , ovo funkcionira i na DLKV i na INGR – ajmo dalje maknite se s bida na LEDO, nek se papci iskrcaju po 17000 [thumbsup][proud]

Bojim se da tu ima i fondova koji nisu papci samo iskrcavaju ono što su kupili davnih dana po puno nižim cijenama. Papci bi mogli biti eventualno mali koji prodaju sa minusom , zajedno sa njima.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pitanje za dušebrižnike s foruma:

– ako smatrate da je tržište banana, što visite onda na forumu i pratite svaku sekundu što se dešava
– bit će da je sačekuša teška[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ne, nego ovisnost 🙂
Nemres si tu pomoci…pitam se samo sto bi bilo da mi mama i tata ne plate račun za internet[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

zmrklic: ” Ej plavi , ovo funkcionira i na DLKV i na INGR – ajmo dalje maknite se s bida na LEDO, nek se papci iskrcaju po 17000 [thumbsup][proud] ” Bojim se da tu ima i fondova koji nisu papci samo iskrcavaju ono što su kupili davnih dana po puno nižim cijenama. Papci bi mogli biti eventualno mali koji prodaju sa minusom , zajedno sa njima.

Ne znam ta mi logika ne štima, ako očekuješ da će nešto rasti, ne prodaješ, svejedno po koliko si kupio. To meni više lići na neku globalnu odluku velikih stranih equity fondova – tipa riskantna situacija općenito – krati pozicije u cijeloj regiji

bit će da je sačekuša teška[thumbsup]

tetejac za pojasom …

I love the Smell of Profits in the Morning

– ako smatrate da je tržište banana, što visite onda na forumu i pratite svaku sekundu što se dešava

Ne zezaj.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Belex 15 -4,17%. Sad opet dolazi lova k nama. A nebi se čudio da su Srbi naše s preveslali. To bi mi baš bilo drago. Umjesto da brane Crobex, lakomnjaci idu preko grane pomagat srpskoj ekonomiji. prestrašno.[undecid]

Ne bi nam škodilo malo više nacionalmog ponosa. Ne zanima me nikakav Belex, a pogotovo Banja Luka.

Pitanje za dušebrižnike s foruma: – ako smatrate da je tržište banana, što visite onda na forumu i pratite svaku sekundu što se dešava – bit će da je sačekuša teška[thumbsup]

Multitasking – malo radiš- malo facebook – malo mostich/forum
[lol]

Biti ce da je ovo jedna velika skola i da ovdje treba puno toga nauciti jer ovakve stvari se ponavljaju. Svaka cast knjigama ali praksa je ipak praksa!

Sto se sacekuse tice u Sepurinama nas ucilo da je najbolje kada lovac postane lovina.

Uostalom, ja na bolovanju. [thumbsup]

skype - ivek1234

New Report

Close