Napisao sam jednu rečenicu odmah napad, dečki situacija i nije nešto na tržištu da možemo govoriti o povoljnim kupnjama, i jedna i druga su bile puno više – npr. THNK je bila na preko 12.000, KOEI na 1350, ATPL na 3900. Svaka kupnja sada ne znači sutra još veći pad i obrnuto kada tržište raste.
plavi:
”
A dobro sad pretjeruješ ipak. I to puno. Da se cijene na burzi formiraju samo po realnoj fundamentalnoj vrijednosti , sadašnjoj i projekciji budućeg poslovanja, Ingra bi sada bila na 75 – 80 000.
”
Kolega imamo različita stajališta u tome je stvar. Ono što je vama jeftino ne mora biti i meni i obratno. Iznosim svoje i vi svoje zar ne? [thumbsup]
Upravo tako.
baš sam čekao nekog bisera da spusti prodaju na DLKV ispod 1350 kn. I našao se takav biser i to s cijela 3 komada. To je vjerojatno neki od velikih.[lol]
Belex 15 -4,17%. Sad opet dolazi lova k nama. A nebi se čudio da su Srbi naše s preveslali. To bi mi baš bilo drago. Umjesto da brane Crobex, lakomnjaci idu preko grane pomagat srpskoj ekonomiji. prestrašno.[undecid]
plavi: ” Ja sam lijepo rekao da nema smisla postavljati ovako ” visoko ” bidove na Ingri , treba čekati po meni negdje oko 35-37 000. OVaj koji iskrcava mora prodati , i pritom ne pita za cijenu ( naravno kad je ulazio davnih dana ), prema tome čekati što niže 35 – 37 000 je OK cijena po meni. Vidite da kad se skupi bida odmah bum na dolje. Tko ga j… neka prodaje po 35 000.[wink] ” [thumbsup] izgleda da ovo funkcionira, da probam dalje, odma po asku aj maknite se s bida na DLKV, nek papak prodaje po 1200 [proud]
slažem se, samo ih treba stisnut
Gledam transakcije u 13,02 dvije , u 13,03 dvije , u 13,04 nijedna , a onda istresanje na Adrisu i HT-u. Grdo za vidjeti.
matrix90: ” ADT: “kod nas među fond managerima jos uvijek vlada gripa.” Ponekad se zapitam koliki je nekome kvocijent inteligencije, no dobro.” Ma nije u pitanju kolegin IQ, već nezanje. Fond manageri su još uvijek na skijanju…[smiley][smiley][smiley][smiley][lol]
Mislio sam da su se vratili kad je vec Sprajc najavio, a da su u meduvremenu dobili gripu. Nisam siguran koji tip gripe ali izgleda da je ona koja najvise ostecuje braincells. Pticija gripa mozda???Hmm
[smiley]
valentine: “ Ne znam valentine, INGR i IGH su dobre firme, i ko ih kupi na 42000/13000 neće pogriješiti, mislim da si se na krive namjerio [huh] ” u sljedećem razdoblju kako stvari stoje čini mi se da je prihvatljiva cijena 12000 igh i 37000 za ingru!
Čisto sumnjam, al živi bili po vidjeli, ja sam još u petak pisao scenario kojem se nadam vrlo jasno – Tadić dobije – jak rast belexa – bull trap – naši fondovi se djelomično iskrcaju – i vrate nešto love k nama – još fali zadnji dio scenarija.
Ako bilo di napišeto nešto protiv INGRE odmah slijedi žestoki napad od dvojice trojice forumaša.
Gospodo INGRA nije baš takva svetica kakvom je pojedinci prikazuju.
Evo samo jedan podatak novi zakon o građevinarstvu je bio prololngiran za 6 mjeseci jer se INGRA nije mogla nikako uklopiti u njega i onda je svojim političkim vezama uspjela zakon odgoditi za 6 mjeseci.
INGRA u tom trenutku nije ispunjavalo gotovo ništa od onoga što je bilo predviđeno, pa ne mogu vjerovati da je jedna takva blistava firma morala tražiti odgodu primjene zakona.
p.s prošlo je vrijeme daš mi 5% a ja tebi posao sve firme sada imaju inžinjere koji ipak nešto znaju.
Gledam transakcije u 13,02 dvije , u 13,03 dvije , u 13,04 nijedna , a onda istresanje na Adrisu i HT-u. Grdo za vidjeti.
Kolega, sto mislite o ovom padu uz mali promet…gdje je inst.promet 3 puta veci od redovnog?