ADT: “kod nas među fond managerima jos uvijek vlada gripa.”
Ponekad se zapitam koliki je nekome kvocijent inteligencije, no dobro.
Ma nije u pitanju kolegin IQ, već nezanje.
Fond manageri su još uvijek na skijanju…[smiley][smiley][smiley][smiley][lol]
Ja sam lijepo rekao da nema smisla postavljati ovako ” visoko ” bidove na Ingri , treba čekati po meni negdje oko 35-37 000. OVaj koji iskrcava mora prodati , i pritom ne pita za cijenu ( naravno kad je ulazio davnih dana ), prema tome čekati što niže 35 – 37 000 je OK cijena po meni. Vidite da kad se skupi bida odmah bum na dolje. Tko ga j… neka prodaje po 35 000.[wink]
[thumbsup]
izgleda da ovo funkcionira, da probam dalje, odma po asku
aj maknite se s bida na DLKV, nek papak prodaje po 1200 [proud]
…Teško mi je gledati kad INGRA ide dole jer mi je tamo stacioniran veći dio portfelja…ali ima plavi pravo..Treba se maknuti sa bida što niže ( ista stvar i na DLKV i ATPL) pa neka se stranci istovaraju malo niže..Ovo stvarno nema više smisla..Čim se malo nakupi kupnje oni sve poklope….[undecid]
plavi:
”
Ja sam lijepo rekao da nema smisla postavljati ovako ” visoko ” bidove na Ingri , treba čekati po meni negdje oko 35-37 000. OVaj koji iskrcava mora prodati , i pritom ne pita za cijenu ( naravno kad je ulazio davnih dana ), prema tome čekati što niže 35 – 37 000 je OK cijena po meni. Vidite da kad se skupi bida odmah bum na dolje. Tko ga j… neka prodaje po 35 000.[wink]
”
[thumbsup]
izgleda da ovo funkcionira, da probam dalje, odma po asku
aj maknite se s bida na DLKV, nek papak prodaje po 1200 [proud]
DA netko je skinuo 17 komada sa aska, svašta.
PO cijeni dokapa.
Strasno..
Jel može netko ko ima mostić ubacit svakih pola sata crobex sa prometom?
Hvala unaprijed
Ili netko tko često piše a ima mostić nek ubaci svako malo…[thumbsup]
I još uvijek nije jeftina…strašno[thumbsup]
I još uvijek nije jeftina…strašno[thumbsup]
A dobro sad pretjeruješ ipak. I to puno.
Da se cijene na burzi formiraju samo po realnoj fundamentalnoj vrijednosti , sadašnjoj i projekciji budućeg poslovanja, Ingra bi sada bila na 75 – 80 000.
Još sam i zadovoljan kako se crobex drži (-0,89%)s obzirom da je do sada promet na ZSE tek cca 27 mil.kn
Ne znam valentine, INGR i IGH su dobre firme, i ko ih kupi na 42000/13000 neće pogriješiti, mislim da si
se na krive namjerio [huh]
A dobro sad pretjeruješ ipak. I to puno. Da se cijene na burzi formiraju samo po realnoj fundamentalnoj vrijednosti , sadašnjoj i projekciji budućeg poslovanja, Ingra bi sada bila na 75 – 80 000.
Kolega imamo različita stajališta u tome je stvar. Ono što je vama jeftino ne mora biti i meni i obratno. Iznosim svoje i vi svoje zar ne? [thumbsup]