Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svi ti veliki nalozi izgledaju kao nekakva zavjera, isto i na HT-u i JDPL čim se pojavi netko malo jači kupac poklopi ga se. Kad se ti nalozi povuku dat će se signal da tržište može gore ovako u dogovoru se vrši pritisak na sve dionice.

kuku lelellelele
odoše srbi u minus minus ponavljam minus
nek se fondov vrate doma dok imaju sčime
[cool]

btw koji se kljinjac zbiva na belišću
ne volim kad nešto tako brutalno raste u ovoj konstelaciji

Postanite Eu-robovi

slavenijus:

očigledno je navlačenje na jeftinu prodaju

Jasna stvar… pa to se vidi iz aviona. Trebaš biti slijep da ne skužiš u čemu je riječ kad netko s 1 dionicom ruši cijenu i to ne na prvi bid već na jedno 20. po redu [rolleyes].

Daj budi tako ljubazan pa ti meni ovo malo pojasni , oces reci da se stavljaju veliki nalozi na prodaju da bi rusili cjenu ili nesto drugo ,ma zbilja sam zbunjen , ajd molim te [undecid]

najvrednije stvari u životu su besplatne

kod nas među fond managerima jos uvijek vlada gripa.

Ponekad se zapitam koliki je nekome kvocijent inteligencije, no dobro.[thumbsup]

samo neka fondovi ruše cijenu, ali me zanima kako sa takvom politikom misle svojim fondovima ostvariti prinose zbog kojih ljudi ulaze u fondove. Trenutno za mjesec siječanj prinosi su od -4,32 do čak -28,80.

Na razini zadnjih 6 mjeseci raspon od 0 do -33,41.

zato fondovi samo rušite cijene, pa da vidim koliko ćete napraviti prinosa u 2008-oj

pozdrav

Ono jučer “ludilo” u Srbiji neće dugo potrajati iz razloga što kao i kod nas, fundamentalni pokazatelji ne idu u prilog. I tu treba tražiti razlog ove korekcije tu i tamo i još svuda, kada se nauče pravila igre tada ćemo biti stabilniji, dotle hasta la vista amigos mios.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ADT: ” kod nas među fond managerima jos uvijek vlada gripa. ” Ponekad se zapitam koliki je nekome kvocijent inteligencije, no dobro.[thumbsup]

It sounds as a challenge. Hajde da se ne pitamo nego simultano utvrdimo.
U ovom trenutku moze sve osim testa na emotivnu intelegenciju, no dobro
[thumbsup]

Nikad nemoj biti dole jer te dole noge bole. Up,up,up

tenkista
korisnik od: 26.03.2007.

Evo u biznisu sad opet spominju da su u Americi pale dionice pa predviđaju i kod nas blagi pad. A dok su tamo išle gore onda su rekli da smo mi drugo tržište i da to nema veze. Koji bijednici.

Gospodin tenkista piše sve bolje i bolje , ovo je prava istina a sve drugo su samo priče. Rekao bih klasična pljačka i koji su se opekli neće više u dionice nikada.[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

čini mi se da je na belišću peak dostignut
nadam se da su uvažene kolege ulagale u znanje i u oprez u ovoj dionici

čini se da i ingra polako gubi tla pod nogama

Postanite Eu-robovi

Evo u Srbiji je već preko -2, porušili naši i tamo, bilo bi vrijeme da sad natrag podignu kod nas.

čini mi se da je na belišću peak dostignut nadam se da su uvažene kolege ulagale u znanje i u oprez u ovoj dionici čini se da i ingra polako gubi tla pod nogama

meni se čini obrnuto …

I love the Smell of Profits in the Morning

Ja sam lijepo rekao da nema smisla postavljati ovako ” visoko ” bidove na Ingri , treba čekati po meni negdje oko 35-37 000. OVaj koji iskrcava mora prodati , i pritom ne pita za cijenu ( naravno kad je ulazio davnih dana ), prema tome čekati što niže 35 – 37 000 je OK cijena po meni. Vidite da kad se skupi bida odmah bum na dolje.
Tko ga j… neka prodaje po 35 000.[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close