Svi ti veliki nalozi izgledaju kao nekakva zavjera, isto i na HT-u i JDPL čim se pojavi netko malo jači kupac poklopi ga se. Kad se ti nalozi povuku dat će se signal da tržište može gore ovako u dogovoru se vrši pritisak na sve dionice.
kuku lelellelele
odoše srbi u minus minus ponavljam minus
nek se fondov vrate doma dok imaju sčime
[cool]
btw koji se kljinjac zbiva na belišću
ne volim kad nešto tako brutalno raste u ovoj konstelaciji
slavenijus:
”
očigledno je navlačenje na jeftinu prodaju
”
Jasna stvar… pa to se vidi iz aviona. Trebaš biti slijep da ne skužiš u čemu je riječ kad netko s 1 dionicom ruši cijenu i to ne na prvi bid već na jedno 20. po redu [rolleyes].
Daj budi tako ljubazan pa ti meni ovo malo pojasni , oces reci da se stavljaju veliki nalozi na prodaju da bi rusili cjenu ili nesto drugo ,ma zbilja sam zbunjen , ajd molim te [undecid]
kod nas među fond managerima jos uvijek vlada gripa.
Ponekad se zapitam koliki je nekome kvocijent inteligencije, no dobro.[thumbsup]
samo neka fondovi ruše cijenu, ali me zanima kako sa takvom politikom misle svojim fondovima ostvariti prinose zbog kojih ljudi ulaze u fondove. Trenutno za mjesec siječanj prinosi su od -4,32 do čak -28,80.
Na razini zadnjih 6 mjeseci raspon od 0 do -33,41.
zato fondovi samo rušite cijene, pa da vidim koliko ćete napraviti prinosa u 2008-oj
pozdrav
Ono jučer “ludilo” u Srbiji neće dugo potrajati iz razloga što kao i kod nas, fundamentalni pokazatelji ne idu u prilog. I tu treba tražiti razlog ove korekcije tu i tamo i još svuda, kada se nauče pravila igre tada ćemo biti stabilniji, dotle hasta la vista amigos mios.
ADT: ” kod nas među fond managerima jos uvijek vlada gripa. ” Ponekad se zapitam koliki je nekome kvocijent inteligencije, no dobro.[thumbsup]
It sounds as a challenge. Hajde da se ne pitamo nego simultano utvrdimo.
U ovom trenutku moze sve osim testa na emotivnu intelegenciju, no dobro
[thumbsup]
tenkista
korisnik od: 26.03.2007.
Evo u biznisu sad opet spominju da su u Americi pale dionice pa predviđaju i kod nas blagi pad. A dok su tamo išle gore onda su rekli da smo mi drugo tržište i da to nema veze. Koji bijednici.
Gospodin tenkista piše sve bolje i bolje , ovo je prava istina a sve drugo su samo priče. Rekao bih klasična pljačka i koji su se opekli neće više u dionice nikada.[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
čini mi se da je na belišću peak dostignut
nadam se da su uvažene kolege ulagale u znanje i u oprez u ovoj dionici
čini se da i ingra polako gubi tla pod nogama
čini mi se da je na belišću peak dostignut nadam se da su uvažene kolege ulagale u znanje i u oprez u ovoj dionici čini se da i ingra polako gubi tla pod nogama
meni se čini obrnuto …
Ja sam lijepo rekao da nema smisla postavljati ovako ” visoko ” bidove na Ingri , treba čekati po meni negdje oko 35-37 000. OVaj koji iskrcava mora prodati , i pritom ne pita za cijenu ( naravno kad je ulazio davnih dana ), prema tome čekati što niže 35 – 37 000 je OK cijena po meni. Vidite da kad se skupi bida odmah bum na dolje.
Tko ga j… neka prodaje po 35 000.[wink]