Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odoh ja s burze. Što uopće pratiti? Sve banke i osiguravajuće kuće imaju ukupan promet za 45 minuta 31000 kuna. Neću više višta prodavati niti kupovati. Idem koju kunu zaraditi u core businessu. Pozdrav svima do nekih boljih vremena.

Sta se ceka ,ili kupujte ili prodajte .
ako ne radi net . rade telefoni .
navodno problemi sa vezama pa se ne mogu postavljati nalozi [bye]

najvrednije stvari u životu su besplatne

izgleda da će Belišče imati odličan rezultat u FI za 2007. a ja ga prodao, e ..bemti,..bemti,…bemti…
[cry]

A ja ga prodao po 880 neki dan[shocked]

Sta se ceka ,ili kupujte ili prodajte .
ako ne radi net . rade telefoni .
navodno problemi sa vezama pa se ne mogu postavljati nalozi [bye]

[lol] [lol] [lol] Ne mogu se postavljati samo nalozi za kupnju po asku [lol] [lol] [lol]… ali za prodaju po bidu i to 20. po redu najboljem ide bez problema …[sad]

You either do it right or you get eliminated!

toka:

čak i crnogorci imaju veći promet od nas……..[cry]

Njihova berza počinje raditi tek iza 14:00 sati kad se ustanu iz kreveta zato ti ova informacija nije točna ili je stara
[lol]

da stara, sada sam provjerio, nisam gledao datum, ispričavam se!

no kod njih vrijedi izgleda pravilo da ustaju u podne [smiley]

dan je pametniji od noći

CROBEX šusa na pišljivih 10eatk milja kn prometa… kako se ruše cijene samo s jednom dionicom [rolleyes]. Nekome su preskupe ovakve cijene očito [rolleyes].

You either do it right or you get eliminated!

Jučer su svi prenosili koliki je Belex a koliki je danas??

-0,1%

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Evo u biznisu sad opet spominju da su u Americi pale dionice pa predviđaju i kod nas blagi pad. A dok su tamo išle gore onda su rekli da smo mi drugo tržište i da to nema veze. Koji bijednici.

Pa onda danas i mi sigurno padamo zbog njih.[lol]

primus:

-0,1%

Nakon 15 % porasta u 3 dana bilo bi i vrijeme. Važi i za Aziju, Evropu i Ameriku. Ako smo da sada bili kontra, budimo i sad.

belex u crvenom

New Report

Close