Odoh ja s burze. Što uopće pratiti? Sve banke i osiguravajuće kuće imaju ukupan promet za 45 minuta 31000 kuna. Neću više višta prodavati niti kupovati. Idem koju kunu zaraditi u core businessu. Pozdrav svima do nekih boljih vremena.
Sta se ceka ,ili kupujte ili prodajte .
ako ne radi net . rade telefoni .
navodno problemi sa vezama pa se ne mogu postavljati nalozi [bye]
izgleda da će Belišče imati odličan rezultat u FI za 2007. a ja ga prodao, e ..bemti,..bemti,…bemti…
[cry]
A ja ga prodao po 880 neki dan[shocked]
Sta se ceka ,ili kupujte ili prodajte .
ako ne radi net . rade telefoni .
navodno problemi sa vezama pa se ne mogu postavljati nalozi [bye]
[lol] [lol] [lol] Ne mogu se postavljati samo nalozi za kupnju po asku [lol] [lol] [lol]… ali za prodaju po bidu i to 20. po redu najboljem ide bez problema …[sad]
toka:
”
čak i crnogorci imaju veći promet od nas……..[cry]
”
Njihova berza počinje raditi tek iza 14:00 sati kad se ustanu iz kreveta zato ti ova informacija nije točna ili je stara
[lol]
da stara, sada sam provjerio, nisam gledao datum, ispričavam se!
no kod njih vrijedi izgleda pravilo da ustaju u podne [smiley]
CROBEX šusa na pišljivih 10eatk milja kn prometa… kako se ruše cijene samo s jednom dionicom [rolleyes]. Nekome su preskupe ovakve cijene očito [rolleyes].
Jučer su svi prenosili koliki je Belex a koliki je danas??
-0,1%
Evo u biznisu sad opet spominju da su u Americi pale dionice pa predviđaju i kod nas blagi pad. A dok su tamo išle gore onda su rekli da smo mi drugo tržište i da to nema veze. Koji bijednici.
primus:
”
Jučer su svi prenosili koliki je Belex a koliki je danas??
”
-0,1%
Nakon 15 % porasta u 3 dana bilo bi i vrijeme. Važi i za Aziju, Evropu i Ameriku. Ako smo da sada bili kontra, budimo i sad.