Neka pukne jedna ustanička puška (a svi znamo da rado srbin ide u vojnike) eto ti bežanije s Belexa.
bijah tamo nekoliko puta, izmedju ostalog i u unutrasnjosti. spika je kao, ok svi kuze da je kosovo otislo, ali ima ih puno (da je svaki 1000 od ovih 47% to ti je vec 2000) koji idu dolje no matter what sa onime sto im se nadje pod rukom.. uopce se u s*anje ne mora umijesati vojska, mislim da je to nesto sto su nasi fond manižderi malko zaboravili…
Dijagram za IGH 4.2.2008, jasno pokazuje u zadnjih 4 dana obrat trenda. TRISTAR-
Možemo li vidjeti ‘dijagram’ i komentar istoga?
mislim da je ova zadnja korekcija iscenirana iše “čini mi se samo” politički a da sa kretanjima u gospodarstvu i nema neke veze
iskreno se nadam da je kraj
iskreno se nadam dobrim poslovnim rezultatima naročito za belje i adris
BELJE
samo po sebi očekujem da ide gore dodatnih 20-40% (iskreno prvi dan puno a zatim stabilizacija. nakon što MrT. objavi završetak posla u Turskoj.
Izlaze ove godine sa novim proizvodima, imaju certifikate koji prolaze na turskom tržištu.
Nešto vršljaju na vlastitim farmama ii sa većim kooperantima za uzgoj govedine( valjda za TurskEu)
Adris
Definitivno je popušio bez veze Mesić, Smranader, ovo koplie iz Nedjeljom u 2 svi se na njega obrušili i kokičari se uspaničili i utekli
TDR 60 % izvozi ( zabrana ne utiče na potrošnju cigareta u izvozu=)
–veću će borbu imati krčmari da omoguće gostu nekako da puši)
praksa je da se ne smanjuje prodaja duhanskih proizvoda u zemljama gdje je uvedena
i slabi poslovni rezultati će utjecati na adris tek iza 2011. kada bi več trebao neki usrani stranac da ga kupi
Adris nije samo duhan nego i turizam i plin ( navodno da je to svršena stvar)
i sada zamislite kako je meni kao vlasniku dionica dvije gore navedene firme a stanje je kakvo je[bye]
teško kao i svim ostalim, jer su svi u sličnim problemima kao i vi kolega!
strpljen spašen i sve će to biti kao i prije!
netko napisa, “ne prodajite dionice i burza će ići gore”[thumbsup]
Evo čak dva “nova” “razloga” za pad danas (ako veliki tako budu željeli):
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4475b265-a13a-4533-9c46-0f15033b3d58&ref=lastadd
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2bf4fe12-d887-48e6-b1da-a2ef79eda511&ref=lastadd
Ovo s Kosovom je razlog pada u Srbiji, ne kod nas, a ovo s Wall Streetom ne stoji. Pogledaj Aziju jučer +8%, danas -1%, kaj je to pad? Pa to je veliki plus još uvijek.[thumbsup]
A još je i Nikkei pao i Shanghai Composite, ako prošle dvije vijesti nisu dovoljne. I eto nas opet nizbrdo.
Da,da, narastu 200% u godinu dana, onda par dana padaju po 5% i onda je to velika Azijska korekcija, ljudi se bacaju kroz prozor…[lol] [lol]
Ovo s Kosovom je razlog pada u Srbiji, ne kod nas, a ovo s Wall Streetom ne stoji. Pogledaj Aziju jučer +8%, danas -1%, kaj je to pad? Pa to je veliki plus još uvijek.[thumbsup]
Kolega trebao bi shvatiti ironiju kojom se ovdje služim već duže vremena.
Da,da, narastu 200% u godinu dana, onda par dana padaju po 5% i onda je to velika Azijska korekcija, ljudi se bacaju kroz prozor…[lol] [lol]
Ma sve su to svjetske zavjere kovane kako bi male ljude plašili i držali u neizvjesnosti, to su tzv. cinici.
Kolega trebao bi shvatiti ironiju kojom se ovdje služim već duže vremena.
Ja mrzim ironiju.
U Aziji ne znaju da takav nacin fluktuacije cijene na trzistu nije u redu.