Cror sa 480 pao na 155 navodno insajd informejsn Mate Bulić Hercegovac potpiso ide gore
Atln sa 283 pao na 75 nekretnine ne mogu vredit manje vec se samo ne cjene trenutno, u krivo vrijeme kupljno
Hpdg sa 230 pao na 98 uh ne to ne ne nikak ne kaj mene neste pitali
Jdos sa 11200 pao na 6100 i ovu ste zeli na piku, joj loše loše
Kaba sa 400 na 290 pa ja prodo kabu po 399,98 da nisi ti bio kupac bas je krenula i napravila povjeni vrhunac i tenkista opet uletio na najvisim cjenama
Eig sa 165 na 104 kn[/b] loš izbor, netransparentna firma i ta nece na 119 do kraja godine možda
Ali niti jedna nije u Crobex-u a tema bila pad crobex-a, kako god loše cijene ste postigli i to sve na polu ili nelikvidnim dionicama koje ste precjenjene kupili…
na gore opisanim sam se Kaba vraca na 360 za ostale nemam nade
[huh]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9182b2b0-76ce-409e-8ae6-676081a628e9&open=sec
ko je tu lud?
tadić poguro crobex a sta bi inace bil u minusu?
vidim ja danas i tenkista i LukaBorna gledaju u kristalnu kuglu pa ako bi mogli usput i brojeve lota za iduće izvlačenje pogledti[lol]
” Zagreb u sjeni Beograda Autor/izvor: Mario Gatara ……..A tamo su, tragom poraza Radikala na predsjedničkim izborima, kontrolu preuzeli optimisti, osiguravši dnevni skok BELEX 15 indeksa od čak 6,3%, čime se potonji prometnuo u jednog od malobrojnih dobitnika na istoku Starog kontinenta, izbrisavši u potpunosti zaostatak u odnosu na početak. S druge pak strane, za taj ćemo doseg u Zagrebu ipak morati pričekati još neko vrijeme. …………. ”
Evo komentar aktualnih trgovanja, za razmisljanje:
Beogradsko trziste (ovih dana), nebi se trebalo kockti na njemu!!!
Pravi Market majstori sada izlaze (ubiru profit u Beogradu) , jer imaju dovoljno kupaca za svoje dionice (koriste euforiju povjerenja nakon izbora).
Moze se reci to su oni koji su imali muda uci pred nekoliko tjedana i prije (i oni kojih trenutno nema na ZSE), a ovih dana ce pozeti sto su posijali. Nece oni kockat svojom lovom i cekati rasplet Kosova, to ce naivci koji sada kupuju i uhvate se na visim cijenama.
Slijedeci tjedan kada im lova sjedne na racune, rasti ce nase trziste malo brzim tempom, a sada je zadnje vrijeme za uci u mnoge nase dionice.
Razmislite malo o tome.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9182b2b0-76ce-409e-8ae6-676081a628e9&open=sec
ko je tu lud?
tadić poguro crobex a sta bi inace bil u minusu?
I to koliko
Ima li tko info. zašto su ameri većeras završili u crvenom…?
http://www.reuters.com/article/usMktRpt/idUSN0460525720080204
Da ne tražim temu…Dobio sam od Crora potvrdu o isplaćenom primitku, dohotku, uplaćenom doprinosu, porezu po odbitku u prirezu u 2007g. To je u vezi dividende za 2006 g… Da li moramo kod ispunjavanja obrasca za povrat poreza napisati dividendu ili ne…? Dobio sam i dividendu o DLKV, JDOS-a i još od nekog, neznam kog. Ali to je sve tako malo novaca, da ako će mi komplicirati ispunjavanje, bolje da mi nisu ni dali dividendu. A povrat trebam dobiti cca 10000 kn. Na ovome od Crora je spomenut neto iznos koji sam dobio ali i iznos uplaćenog poreza i prireza koji je valjda platila firma.
Ovo što ću reći vrijedi za sve ne samo za dividendu, a naravno prema trenutnom zakonu. Svi sporedni dohoci (dakle osim plaće – dohodak od nesamostalnog rada) kada se isplaćuju, isplatitelj traži tvoj žiro račun, ako je oporezivo, a ako nije može ići i na tekući račun. Budući da si dividendu dobio na tekući znaj da nije sigurno oporezivo. O tome mora voditi brigu isplatitelj.
Evo sad gledao vjesti, pa da prenesem što briju na HRT 1 : Hrvatska burza je padala zbog izvlačenja stranih investitora, zbog rizika od Kosova. Da bi se Hrvatska burza pokrenula potrebne su neke jako dobre vijesti, kao Migros koji se očekuje. Nema negativnih pomaka u hrvatskoj ekonomiji ….
ja samo citiram da ne bi bilo [proud]
Evo sad gledao vjesti, pa da prenesem što briju na HRT 1 : Hrvatska burza je padala zbog izvlačenja stranih investitora, zbog rizika od Kosova. Da bi se Hrvatska burza pokrenula potrebne su neke jako dobre vijesti, kao Migros koji se očekuje. Nema negativnih pomaka u hrvatskoj ekonomiji …. ja samo citiram da ne bi bilo [proud]
Mene zanima kakav se rasplet očekuje, ako Agrokor ne preuzme Migros.[rolleyes][bye]