Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DIONICARI SVIH FIRMI UJEDINITE SE![thumbsup]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Kolega, belex je u padu 8mj., mi tek mjesec dana; malo strpljenja ne bi škodilo [sealed]

Mi tek mjesec dana u padu?
Majstore, mi rokamo od 5 – 6 mjeseca.

DIONICARI SVIH FIRMI UJEDINITE SE![thumbsup]

Malo paradoksalno, ne?[huh]

“Žao mi je što je strah nadvladao i što će se još nastaviti ova strahovlada.”

Tomislav Nikolić, kandidat radikala za predsjednika Srbije, komentirajući pobjedu Borisa Tadića u drugom krugu predsjedničkih izbora (2)
Ovaj Nikolić je stvarno mačak u Svibnju 07 kad je trebal biti precedavajuci skupštini tržište palo za 5 miljardi ojra u 2 dana a sad zgubil i pak 13% gore, baš je močan to je sigurno.
Naš Ljubo nije mu do kolena, e a di je Ljubo?
možda radi na prospektu i dozvolama za kakav fond sad kad je oslobođen poreza?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

pick: ” Kolega, belex je u padu 8mj., mi tek mjesec dana; malo strpljenja ne bi škodilo [sealed] ” Mi tek mjesec dana u padu? Majstore, mi rokamo od 5 – 6 mjeseca.

oni imaju razloga da idu gore, stabilno tržište, približavanje eu…
mi imamo nestabilnu regiju, zamrzavanje pregovora, problemi zerp-om, nismo u nato-u…
tu smo negdje sam kaj nas buju male pretekli susedi s istoka a barem cemo moc reci da im je tržište precenjeno ko napuhana balonica (balon od sapunice)

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Da ne tražim temu…Dobio sam od Crora potvrdu o isplaćenom primitku, dohotku, uplaćenom doprinosu, porezu po odbitku u prirezu u 2007g. To je u vezi dividende za 2006 g…

Da li moramo kod ispunjavanja obrasca za povrat poreza napisati dividendu ili ne…?
Dobio sam i dividendu o DLKV, JDOS-a i još od nekog, neznam kog. Ali to je sve tako malo novaca, da ako će mi komplicirati ispunjavanje, bolje da mi nisu ni dali dividendu. A povrat trebam dobiti cca 10000 kn.
Na ovome od Crora je spomenut neto iznos koji sam dobio ali i iznos uplaćenog poreza i prireza koji je valjda platila firma.

Kolega, belex je u padu 8mj., mi tek mjesec dana; malo strpljenja ne bi škodilo [sealed]

pa sta se to meni desava od 6 mj , jesam nesto propustio?[angry]

najvrednije stvari u životu su besplatne

pick:

Mi tek mjesec dana u padu?
Majstore, mi rokamo od 5 – 6 mjeseca.

Kolega, pogledajte stanje 04.01 skoro pa ATH.[tongue]

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

@ moderator
Apelirao bih da se odmoderira kolega tenkista, jer ne vidim smisao da se netko tko je napisao preko 3000 postova, a aktivan je skoro godinu dana drži pod nadzorom.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

pick:

pa sta se to meni desava od 6 mj , jesam nesto propustio?[angry]

Cror sa 480 pao na 155
Atln sa 283 pao na 75
Hpdg sa 230 pao na 98
Jdos sa 11200 pao na 6100
Kaba sa 400 na 290
Eig sa 165 na 104 kn
Ovo su samo moje dionice a ima ih još stotinu koje su slično pale od 4. mjeseca do sada. Na burzi nisu samo sastavnice Crobexa. Ako 50 i više % za vas nije korekcija onda neznam što ja.
Sve ove dionice koje sam nabrojio vratit će se na svoje razine a do kraja godine će neka od njih skočiti i par stotina posto. Pozdrav!

bob rok: ” DIONICARI SVIH FIRMI UJEDINITE SE![thumbsup] ” Malo paradoksalno, ne?[huh]

a sta ovdje nije paradoksalno?

Nevera: ” pick: ” Kolega, belex je u padu 8mj., mi tek mjesec dana; malo strpljenja ne bi škodilo [sealed] ” pa sta se to meni desava od 6 mj , jesam nesto propustio?[angry] ” Cror sa 480 pao na 155 Atln sa 283 pao na 75 Hpdg sa 230 pao na 98 Jdos sa 11200 pao na 6100 Kaba sa 400 na 290 Eig sa 165 na 104 kn Ovo su samo moje dionice a ima ih još stotinu koje su slično pale od 4. mjeseca do sada. Na burzi nisu samo sastavnice Crobexa. Ako 50 i više % za vas nije korekcija onda neznam što ja. Sve ove dionice koje sam nabrojio vratit će se na svoje razine a do kraja godine će neka od njih skočiti i par stotina posto. Pozdrav!

hvala.odmah mi je lakse.[smiley]

New Report

Close