Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne čini li ti se to malo preveliko kockanje, šta da je Nikolić dobio ?

ipak jedan ticker danas završio na staroj ATH vrijednosti

Heaven or Las Vegas

Da je Nikolić dobio onda bi danas burza potobula do dna ,samo izmišljaju razloge da još više sruše index.Svaki dan neki novi razlog .

Da je Nikolić dobio onda bi danas burza potobula do dna ,samo izmišljaju razloge da još više sruše index.Svaki dan neki novi razlog .

Bilo bi isto.
Ocerupaili nas, i jos nam imaju namjeru perije cupat.

Bilo bi isto.
Ocerupaili nas, i jos nam imaju namjeru perije cupat.

Ovih dana vidim dosta negativnosti kod naših investitora, što je i razumljivo. Možda će ova dugotrajna stagnacija ipak odnijeti sa sobom neke posljedice na naćin da neki od novopridošlih investitora zauvijek napuste burzu. Možda se fondovi baš igraju sa vašim strpljenjem. Ako možete ne prodajite, jel prodajom samo možete izgubiti.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Ovih dana vidim dosta negativnosti kod naših investitora, što je i razumljivo. Možda će ova dugotrajna stagnacija ipak odnijeti sa sobom neke posljedice na naćin da neki od novopridošlih investitora zauvijek napuste burzu. Možda se fondovi baš igraju sa vašim strpljenjem. Ako možete ne prodajite, jel prodajom samo možete izgubiti.

Iskeno, ja se ne pilam. Sto vise ovo stanje na burzi mi je smijesno.
U zadnje vrijeme kad vidim da se malo zaplavi ja sam tuzan. Jednostavno sam navikao na crveno i uzivam trenutno u ovom kaosu.
Naravno lovu pusim svaki dan sve vise i to mi je postalo simpaticno.
Ne prodajem jer mi se ne da prodavati. Nemam volje brokera zivkati, potpisivati itd…
Nek voda nosi…
Bitna je samo jedna stvar a to je da se zabavljamo.[smiley]

rijeka:
” zmrklic: ” Dizanje crobexa u zadnjoj sekundi za 0,3 s 1 dionicom INE, sramota. ” A tek Istraturist u zadnjih par minuta od -6.22 na +1.26, Ingra -1.96 na -0.79, a tek Plava Laguna s -5.44 na +2.03, Slatinska banka s -4.05 na +2.04. Na što ovo liči?

Kao laiku nije mi jasno da se dnevna Prosječna vrijednost ne koristi za izračun Crobexa!????[angry]

uh dobro je, zavrsili u plusu
pa uz ove sve poteškoće amera tu su i rizici od nestabilnog Kosova ili Nikolić ako dobije izbore…
ups pa srbi debelo potegli danas 6,34 % , cet i 4,44% + pet 2,22% (tako nekeko) dobar uzlet za njih… a
nas hebe mogući rat i nestabilnost u regiji, kosovo nam je blize nego srbiji barem vise utjece na berzu

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ma i da bog da, jer bi to značilo da neće biti sranja sa kosovom i da će biti stabilno, a samim time čemo i mi gore

lega oni u zadnja tri dana idu gore cca 13% , mozda i mi odemo 0,13% ?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

primjećena “mala” aktivnost fondova,
PBZ skrb podebljao sitno INGR, HT, PBZ, IGH
reif OMF nastavlja po ISTT
reif skrb nastavlja po ZABA-R

Heaven or Las Vegas

Ne čini li ti se to malo preveliko kockanje, šta da je Nikolić dobio ?

kao da je s tim rješena stvar sta nije precedavajuci?
srbi svio do jednoga pomirili se s neovisnim kosovom, stabilno trziste, zarobljeni mladić i karađić, pao dinar, srbi zatvorili 95% poglavlja za pristupanje EU, ukinut porez na kapitalnu dobit, NBS daje beskamatne i bespovratne kredite i pridruživanje Nato savezu utjecalo je na srpsko tržište da se ovako “malo” oporavi?

uh dobro je, zavrsili u plusu
pa uz ove sve poteškoće amera tu su i rizici od nestabilnog Kosova ili Nikolić ako dobije izbore…
ups pa srbi debelo potegli danas 6,34 % , cet i 4,44% + pet 2,22% (tako nekeko) dobar uzlet za njih… a
nas hebe mogući rat i nestabilnost u regiji, kosovo nam je blize nego srbiji barem vise utjece na berzu

Kolega, belex je u padu 8mj., mi tek mjesec dana; malo strpljenja ne bi škodilo [sealed]

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

New Report

Close