Ajmo brodari,jabuke vam gorke,kaj ste stali? ATPL 4,5m kn prometa,a tapkamo u mjestu, svaka čast prodavaču. ULPL i JDPL super krenuli, sad već skoro sat vremena nema trgovanja. Nadam se zatišje pred uragan. [thumbsup]
Belex15 završil na +6,34 %, za Belexline još nema podataka. [cool]
Možda je bolje za nas da su pobijedili radikali [lol]
Neće ni Belex dugo, tamo ima više precijenjenih firmi nego kod nas, euforija je jedno, a realnost koja dolazi drugo nešto sasvim.
Kakav loš dan i to opet samo kod nas!
Pa do kada ?
Dok ne pocnu dolaziti dobre vijesti i/izlaziti GFI
Hm, malo se zaigrali stranci s nama i našim fondovima. Ušli po niskim cijenama, digli ih poprilično (pri tom povukli naše famozne fond managare) i zatim se povukli i sve prodali (uz više nego pristojnu zaradu) . Naši ostali u šoku i nevjerici jer ne znaju šta raditi. Otišla je lokomotiva, a oni su obični vagoni (mi mali ulagači ih možemo samo rukama gurati). I sad ni sami ne znaju što im je raditi. I dokad tako. Naučili su samo održavati cijene na način da im fondovi više ne padaju i da smire situaciju kod neukih ljudi. Ali ne mogu ni to vječno.
Na muci se poznaju junaci, a mi ih očito nemamo. Lako se bilo skriti proteklih godina i u sjeni zarađivati. Kad će netko imati muda i povući malo bez straha. Onda će i naša burza u zeleno.
Burza nije od danas do sutra, iako ponekad tako izgleda.
evo 14:00, sad ce fond brokeri popit kavu jer su cijeli dan buljili u belex, i onda pogledat – što se danas zbivalo na zse [lol] [lol]
Hm, malo se zaigrali stranci s nama i našim fondovima. Ušli po niskim cijenama, digli ih poprilično (pri tom povukli naše famozne fond managare) i zatim se povukli i sve prodali (uz više nego pristojnu zaradu) . Naši ostali u šoku i nevjerici jer ne znaju šta raditi. Otišla je lokomotiva, a oni su obični vagoni (mi mali ulagači ih možemo samo rukama gurati). I sad ni sami ne znaju što im je raditi. I dokad tako. Naučili su samo održavati cijene na način da im fondovi više ne padaju i da smire situaciju kod neukih ljudi. Ali ne mogu ni to vječno.
Na muci se poznaju junaci, a mi ih očito nemamo. Lako se bilo skriti proteklih godina i u sjeni zarađivati. Kad će netko imati muda i povući malo bez straha. Onda će i naša burza u zeleno.
izgleda da su veći rtrdi nego sto sam mislio[undecid]