Belex već +3,86. dobro su znali da će Tadić da pobijedi , isto kao što i sada znaju da Kosovo neće utjecati na burzu. Ipak su Srbi bolji političari od nas, tu se valjda svi slažemo.
Kaže na tv da se index prošli tjedan oporavio kao i u cijelom svijetu. A pao je 0,8%. Iz dana u dan se iznenađujem kakve se laži šire medijima. nevjerojatno.
Inače Shangai + 8,13, ostalo od +2 do +4!
Ak danas ne odemo + 5 onda nekoga treba u zatvor.[undecid]
Dobro pa da nije CROBEX porasel jedno 200 % u jednom trenutku [lol] [lol] [lol] …
misko:
”
I to je sad to, još jedan problem manje! Ajde da čujem razlog, zašto će sutra Crobex u minus? Dežurni medvjedi, gdje ste?
”
nasao sam razlog… trebalo mi je dosta vremena ali sam nasao razlog zasto bi crobex moga danas pasti:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8aa11ec2-31a7-4b39-a1fa-9e9df3d3f058&open=sec
Svaka čast medonja… nije lako u ovakvoj najezdi dobrih informacija naći članak s lošim tonovima…
Čestitam svima prodajama od dionica koje ja pratim, osim na Dalekovodu. Samo tako možemo gore i samo tako će se pojaviti kupnja.[thumbsup]
koliki je crobex?
+0,59%
prema ovome do sada da se zaključiti slijedeće:
Da bi se nešto kupilo u većoj količini mora se cijena dignuti sve se profdaje na sitno ali za veće količine dublje se mora zaroniti u đžep a to se za sada ne čini svi su još na čeki![thumbsup]
prema ovome do sada da se zaključiti slijedeće:
Da bi se nešto kupilo u većoj količini mora se cijena dignuti sve se profdaje na sitno ali za veće količine dublje se mora zaroniti u đžep a to se za sada ne čini svi su još na čeki![thumbsup]
Ajde kolega konačno nešto pametno i to vrlo pametno.
Što se DLKV tiče izgleda da je i 1000 kom za njega premala količina.[thumbsup]
Nakon svih ovih dobrih vijesti mi jedva idemo gore.Koja sranja rade majestori.
Ma o čemu vi to? Postavite se na kupnju pa ćete vidjeti kako ćemo ići gore. Svi samo filozofiraju, htjeli bi jeftino kupovati i da im istovremeno CROBEX ide gore. Kako? Vadite novce, kupujte. Zakon ponude i potražnje će odmah reagirati. Htjeli bi da fondovi to umjesto vas to rade.