blueman: ” TOOOOOOOOO. GIANTSI DOBILI, Danas idemo gore. ” [thumbsup] [thumbsup] ,ne mogu vjerovati,gledao sam do poluvremena i gubili su 7-3
Tak cemo pricati i za burzu..
Eh koliko je bodova crobex bio prosli tjedan… a vidi ga sada.. premasio je 5000 samo u pola sata trgovanja 🙂
Ne mogu vjerovati [shocked]
Ja isto.
Mali Manning ih je unistio.
hi hi a izgleda ko dijete,mislio sam da ce ga potrgat kad su ga 1-2 puta uhvatili a i ono kad je vidio da je frka pa gadjao svog igraca u ledja.Znam samo da su puno bolje prolazili probijanjem nego dodavanjem
pih, ovakve mediokritetske napise piši na portalu VL-a
trebao bi znati da je Srbija jedna od rjetkih zemalja s kojom Hrvatska ima trgovinski suficit.
Pobjedom radikala bojim se da bi to došlo u pitanje.
Drugo, neki od nas ulažu ili se spremaju uložiti u Srbiju jer tamo vide bolje prilike za zaradu nego kod kuće,
i to ne samo u vrijednosne papire već izravno možda planiraju otvoriti kakvu tvrtku ili kupiti udjel u postojećoj.
I za kraj kad je kapital u pitanju bolje je barem sakriti bilo kakav trag kapitalizma jer novac ne poznaje granice.
No to je sve vjerojatno daleko iznad granica sfera tvojeg shvaćanja pa piši i dalje ovakve idiotske
komentare kad te to veseli.
Sa poštovanjem,
Febo
idiotizam je inače kada bez poznavanja osobe istog nazivati idiotom i istog vrijeđati.
sve ostalo govori s
pih, ovakve mediokritetske napise piši na portalu VL-a
trebao bi znati da je Srbija jedna od rjetkih zemalja s kojom Hrvatska ima trgovinski suficit.
Pobjedom radikala bojim se da bi to došlo u pitanje.
Drugo, neki od nas ulažu ili se spremaju uložiti u Srbiju jer tamo vide bolje prilike za zaradu nego kod kuće,
i to ne samo u vrijednosne papire već izravno možda planiraju otvoriti kakvu tvrtku ili kupiti udjel u postojećoj.
I za kraj kad je kapital u pitanju bolje je barem sakriti bilo kakav trag kapitalizma jer novac ne poznaje granice.
No to je sve vjerojatno daleko iznad granica sfera tvojeg shvaćanja pa piši i dalje ovakve idiotske
komentare kad te to veseli.
Sa poštovanjem,
Febo
Prvo kolega, idiotizam je način na koji vi želite ostvariri komunikaciju i nešto komentirati.
Drugo, imate pravo se ne slagati s nečim i to komentirati i dokazivATI.
Treće, moje razmišljanje koje sam napisao nije ništa govorilo o suficitu ili deficitu robne razmijene sa srbijom
Četvrto, to što se tiče pojedinačnih ulaganja u srbiju to je problem ili dobra odluka tih ljudi a ne cijele Hrvatske i ona ne bi trebala biti zbog toga taocem srbije i na kraju
Peto, za sve novce ovoga svijeta ne bi se polonio onima koji su kroz cijelu piovijest tlačili i imali pretenzije spram Hrvatskom i nanosili zlo hrvatskom narodu.
kraj diskusije i sretno bez osobnih vrijeđanja ma šta mislili o meni
Danas bi mogli fondovi uskočiti, što se vidjelo po nekim transakcijama u petak.[thumbsup]
Naravno da bi ali bi isto tako mogli stisnuti dolje i nastaviti s istresanjem dok ne pogubimo živce,ali nema danas nikakvog spektakla zasigurno[sad]
FTSE se lagano zacrvenio – znaci crobex koji prati svjetske trendove mora ici oko pola posto dolje…
znam da sam vec i sam sebi dosadan sa ovim pesimizmom ali dosada svaki tracak optimizma koji sam imao mi je crobex ubio [cry]
zato smo tu gdje jesmo. kako onda ekonomski surađuju Francuska i Njemačka ili Nizozemska i Njemačka ili
bilo tko iz njihovog okruženja sa Rusijom?
inače, ukoliko ulažete u vrijed.papire hrvatskih tvrtki znajte da neke od njih značajne prihode ostavruju upravo u Srbiji te posredno i o tim prihodima ovisi i eventualna Vaša zarada. Radikalizacijom Srbije i Hrvatska gubi kako u ekonomskom tako i u političkom planu.
Za sve ostalo tu je Master Card.
[bye]
@toka
zato smo tu gdje jesmo. kako onda ekonomski surađuju Francuska i Njemačka ili Nizozemska i Njemačka ili
bilo tko iz njihovog okruženja sa Rusijom?
inače, ukoliko ulažete u vrijed.papire hrvatskih tvrtki znajte da neke od njih značajne prihode ostavruju upravo u Srbiji te posredno i o tim prihodima ovisi i eventualna Vaša zarada. Radikalizacijom Srbije i Hrvatska gubi kako u ekonomskom tako i u političkom planu.
Za sve ostalo tu je Master Card.
[bye]
i to opet što ste naveli nije razlogom da ste ushićeni i da Vam ovisi život i budućnost tko je na vlasti kod njih…
baš me za to briga……neka biraju koga god hoće, svi su isti, a to se vidi sa mjeseca. [bye]
Dobar odnos k i p u prvih 5 [huh]
Najbolje ponude [ ATPL-R-A ]
Kupnja Cijena
6 2.890,01
9 2.890,00
14 2.880,00
40 2.865,00
6 2.862,00
Cijena Prodaja
2.899,99 200
2.900,00 197
2.910,00 200
2.915,00 100
2.919,99 100
JDPL
U jednom trenutku provirio je na ao.-tom mjestu na Asku nalog 700kn 2340, a nakon minutu je nestao. Da li to prodavač misli da ćemo danas preko 700????