Shanghai Composite 6,23 % u plusu, Nikkei 2,74 °. Tadić pobjedio U Srbiji, BDI raste, ako danas ne idemo jako gore onda zaista ne razumjem ništa i idem van iz hrvatskih dionic!!!
S obzirom na zadnje vijesti koje stižu iz Srbije…ali i svijeta koji se zeleni, vjerujem da optimizma neće manjkati:
Bravo za Tadića, sutra nadam se pozitivno za nas![thumbsup]
isti i jedan i drugi a to se u narodu kaže ista g…. drugačije pakiranje!
ambalaža i ima pet osnovnih zadataka…………..da sakrije i reklamira proizvod(Tadić)
Kao da Vam životi ovise o Srbiji……zaboli me nešto za srbe i srbiju….. sretan put i ugodno putovanje mimo nas i da nisu s nama na brodu. [bye]
Kaže na tv da se index prošli tjedan oporavio kao i u cijelom svijetu. A pao je 0,8%. Iz dana u dan se iznenađujem kakve se laži šire medijima. nevjerojatno.
Inače Shangai + 8,13, ostalo od +2 do +4!
Ak danas ne odemo + 5 onda nekoga treba u zatvor.[undecid]
valentine: ” Bravo za Tadića, sutra nadam se pozitivno za nas![thumbsup] ” isti i jedan i drugi a to se u narodu kaže ista g…. drugačije pakiranje! ambalaža i ima pet osnovnih zadataka…………..da sakrije i reklamira proizvod(Tadić) Kao da Vam životi ovise o Srbiji……zaboli me nešto za srbe i srbiju….. sretan put i ugodno putovanje mimo nas i da nisu s nama na brodu. [bye]
odkud znaš da nekima od nas barem djelomično ne ovise?
nemoj se ravnati po sebi
Shanghai Composite 6,23 % u plusu, Nikkei 2,74 °. Tadić pobjedio U Srbiji, BDI raste, ako danas ne idemo jako gore onda zaista ne razumjem ništa i idem van iz hrvatskih dionic!!!
Ovaj put se stvarno čula Srbija do Tokija![lol] [lol] [lol]
Evropa otvorila isto sve zeleno. Balkan će sto posto biti zelen. E sad ako mi nikud ne spadamo, onda treba izaći na ulice.[angry]
perisher: ” Shanghai Composite 6,23 % u plusu, Nikkei 2,74 °. Tadić pobjedio U Srbiji, BDI raste, ako danas ne idemo jako gore onda zaista ne razumjem ništa i idem van iz hrvatskih dionic!!! ” Ovaj put se stvarno čula Srbija do Tokija![lol] [lol] [lol]
A ja prvo vidio da si napisao samo Srbija do Tokija [thumbsup]
I to je sad to, još jedan problem manje! Ajde da čujem razlog, zašto će sutra Crobex u minus? Dežurni medvjedi, gdje ste?
nasao sam razlog… trebalo mi je dosta vremena ali sam nasao razlog zasto bi crobex moga danas pasti:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8aa11ec2-31a7-4b39-a1fa-9e9df3d3f058&open=sec
toka:
”
valentine: ” Bravo za Tadića, sutra nadam se pozitivno za nas![thumbsup] ” isti i jedan i drugi a to se u narodu kaže ista g…. drugačije pakiranje! ambalaža i ima pet osnovnih zadataka…………..da sakrije i reklamira proizvod(Tadić) Kao da Vam životi ovise o Srbiji……zaboli me nešto za srbe i srbiju….. sretan put i ugodno putovanje mimo nas i da nisu s nama na brodu. [bye]
”
odkud znaš da nekima od nas barem djelomično ne ovise?
nemoj se ravnati po sebi
da nekima nisam očekivao većini,, jer većina pola ne daju Šarcu kao Marko Kraljević[lol]