Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tenkista:

Sad kaže direktorica svjetske banke da inflacija i financijski problemi nisu samo u Hrvatskoj nego svugdje. Mogla je reći zašto onda cijene dionica kod nas padaju a drugdje ne.[undecid]

Recimo: Ameri značajno smanjili kamate na kredite – naši povećali kamate na kredite
[angry]

Američke banke u banani (posluju s minusom), a naše imaju rekordne dobiti [angry]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

zmrklic: ” tenkista: ” Sad kaže direktorica svjetske banke da inflacija i financijski problemi nisu samo u Hrvatskoj nego svugdje. Mogla je reći zašto onda cijene dionica kod nas padaju a drugdje ne.[undecid] ” Recimo: Ameri značajno smanjili kamate na kredite – naši povećali kamate na kredite [angry] ” Američke banke u banani (posluju s minusom), a naše imaju rekordne dobiti [angry]

mislim da se povećanje kamata na kredite i neće previše negativno odraziti na prihode bankara,
vjerojatno će samo promjeniti strategiju upravljanja plasmanima i depozitima te odnosom fiksne i promjenjive kam.stope u aktivi i pasivi.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Jucečer cijeli dan bio na putu i navečer upalim TV (još uvijek nisam došao do neta negdje) i na HTV na početnoj stranici Teletexta piše Crobex potonuo 14 % [sealed][angry] .

Skoro me srce strefilo [bye]

Otvorim tu stranicu i vidim da se to odnosi na pad od početka godine. [tongue]
Pa kad tako lijepo pišu mogli su napisat i da je bio pao skoro 15,5 % 28.01.[angry]

Evo sad sam se dočepao neta i vidim da sam ja jučer ipak u plusu 0,86 % [thumbsup] pa eto neka oni samo pišu gluposti

A što je CROBEX u usporedbi s Dow Jonesom koji je u jednom trenutku pao čak 200 % [lol] [lol] [lol]

You either do it right or you get eliminated!

Pa ja to gledam ovako, nismo na vrhu hranidbenog lanca, ali nismo ni na dnu, dakle mi ne možemo musti pare od Austrije i Italije, to oni rade nama, moramo od Srbije, Bosne, …… Dakle mi smo već investirali kapital tamo, a tek bi trebali i više , i moramo od toga dobiti povrat. Migros bi bio velika stvar također za ukupnu krvnu makroekonomsku sliku, također proboj IGH u rusiju je dobra stvar …. Banke ne bi smjele povisivati kamate za poduzetničke kredite, kredite za auto – baš me briga.

Imam u favoritima Belex, Aziju, Zapadnu Evropu, Ameriku, Australiju…..sve osim srednje Evrope. Ima li tko link za srednju Evropu?

Jucečer cijeli dan bio na putu i navečer upalim TV (još uvijek nisam došao do neta negdje) i na HTV na početnoj stranici Teletexta piše Crobex potonuo 14 % [sealed][angry] . Skoro me srce strefilo [bye] Otvorim tu stranicu i vidim da se to odnosi na pad od početka godine. [tongue] Pa kad tako lijepo pišu mogli su napisat i da je bio pao skoro 15,5 % 28.01.[angry] Evo sad sam se dočepao neta i vidim da sam ja jučer ipak u plusu 0,86 % [thumbsup] pa eto neka oni samo pišu gluposti

Novinatri su nam neinteligentni, neobrazovani i nepismeni, na zalost.
Hrvatska je veoma neobrazovana drzava. Pogotovo se stanje nakon rata pogorsalo seobama naroda.[cry]

Imam u favoritima Belex, Aziju, Zapadnu Evropu, Ameriku, Australiju…..sve osim srednje Evrope. Ima li tko link za srednju Evropu?

Frende napiši kaj te zanima isporuka u najkračem mogučem roku [cool]

prirodni procesi su paralelni - moramo ih slijediti

kolega pa zar ne vidite da je pad u Europe i amerike bio samo pocetak oni se oporavili mi nastavili padat.
vi vec izgubili 2,5 sobni stan možda da se prebacimo u nekretnine na podcjenjenim podrucjima?
sa ovakvim iskustvom na burzi vjerujem da bi bili konkureni, nije burza za Vas.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region2.html

Joj, sad usput vidim U Bukureštu( znam da on nije srednja evropa [proud]) index – 0,01. Nadrljali smo u ponedjeljak.[lol] [lol] [lol]
Nego srednja Evropa se isto lijepo zeleni a u članku u biznisu nas uspoređuju sa njima![shocked][shocked][shocked]

pazite se Sprajc je 100% u dionicama,lijepi druk sa Nato-m,podrske naroda,kapital….i znamo sto je kupovao[lol] [lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close