e kad bude izvedenica što će bit deranja zečeva, ima da perje leti na sve strane. ima da bude ringišpil od
Crobexa
[bye][lol]
e kad bude izvedenica što će bit deranja zečeva, ima da perje leti na sve strane. ima da bude ringišpil od
Crobexa
[bye][lol]
Ma lako za crobex, mene veseli da će biti novih mladih bogataša, i ja među njima …[lol] [lol]
febo: ” e kad bude izvedenica što će bit deranja zečeva, ima da perje leti na sve strane. ima da bude ringišpil od Crobexa [bye][lol] ” Ma lako za crobex, mene veseli da će biti novih mladih bogataša, i ja među njima …[lol] [lol]
preporučujem se za šegrtovanje kod tebe
[lol]
preporučujem se za šegrtovanje kod tebe
[lol]
Kroz koji mjesec…bit će… bit će… [smiley]
danas nam brodari crvene u americi nakon zelenog uzleta,…
htio sam se pocastiti sa ATPL no nekak mislim da bih mogao slijedeci tjedan jeftinije dokupiti
ko zna je Ivek kaj stipnul danas
[huh]
Neće ići. Brana na 2.860 kn je počela popuštati [thumbsup]
danas nam brodari crvene u americi nakon zelenog uzleta,… htio sam se pocastiti sa ATPL no nekak mislim da bih mogao slijedeci tjedan jeftinije dokupiti ko zna je Ivek kaj stipnul danas [huh]
drzimo ti fige da jeftinije kupis za cetri tjedna.[lol] [lol] [lol]
ili bolje jos jeftinije na proljece.mozda najbolje da ti neko pokloni.mozda ivek.
ludlum:
”
Momentalni volumen na Yahoo ( tek je sat vremena trgovanja) 3,5miliardi US $ – 212,221.416 domica-+ 47,50 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To se zove ponuda za preuzimanje. Daj kupite i naš Končar !!!!!!!!!!!!
”
nemaju oni tolko novaca kolko on vrijedi
[lol]
Pogotovo sad kad se prodaje po ovakvim cijenama [lol] [lol] [lol]…
Prošli tjedan: značajniji iskrcaji na ADRS i PTKM
Veliki iskrcavatelj: PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN – taj sve živo prodaje
Ako je isti fond kupovao i prodavao, napisao sam shortao
ADRS Prodavali ZABA, PBZ, Bank NY, kupovao AZ mirovinski
ATGR Prodavao Reifeissen, Kupovao Reifeissen mirovinski
ATPL HPB Shortao
BLJE PBZ, Ilirika shortali, Hypo prodavao
DDJH PBZ shortao
DLKV ZABA, HYPO prodavali, PBZ kupovao
INA Citybank prodavao, Erste Mirovinski kupovao
IPKK HPB shortao
ISTT Reifeissen mirovinski kupovao
JDPl kupovali PBZ, Podravska banka
KODT HPB global kupovao
KOEI Bank NY, KD prodavali
Korf Bank NY, Societe prodavali
LKPC HPB prodavao
PBZ Zaba prodavala
PLAG Reifeissen kupovao
PODR Zaba prodavala
PTKM Bank NY, ZABA,HPB prodavali
ZABA Raifeissen prodavao
Sad kaže direktorica svjetske banke da inflacija i financijski problemi nisu samo u Hrvatskoj nego svugdje. Mogla je reći zašto onda cijene dionica kod nas padaju a drugdje ne.[undecid]
Recimo: Ameri značajno smanjili kamate na kredite – naši povećali kamate na kredite
[angry]