Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tesko da ces moci ubost jeftinije…moje mišljenje samo..

fazan: ” Ask je moja furka danas. ” ti bi mogao malo i pogledati u PM pretinac i vidjeti kako se predvidja[tongue]

ma ne stignem … učim voziti tenk …

I love the Smell of Profits in the Morning

Usput ljudima uvaljujes i JDPL, ha?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Usput ljudima uvaljujes i JDPL, ha?

Znaš mene!

I love the Smell of Profits in the Morning

ma lako za uvaljivanje, al Surli to podmetnuti…cccc… a bio je cool covjek…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Sad kaže direktorica svjetske banke da inflacija i financijski problemi nisu samo u Hrvatskoj nego svugdje. Mogla je reći zašto onda cijene dionica kod nas padaju a drugdje ne.[undecid]

hahaha netko digao KODT-P-A u zadnjoj minuti sa 1 dionicom na +8,23%

[lol] [thumbsup]

šta se čudiš, pa kodt-r-a je pao 20% u ovoj korekciji s prometom za hmret od smijeha! [smiley]

nemaju oni tolko novaca kolko on vrijedi
[lol]

da, kad bi se računala i sentimentalna vrijednost kroz generacije [lol]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Tad bi se Končaru dodao još Rade,tržišna vrijednost zemljišta,privatizacija….tad bi se dobro prašiloiznad 2500 kn !!!!!!!!!!!
Ali to je sve ali…,kad kod nas vladaju drugačija pravila igre.
Pogledajte kak se praši na Yhoo i Msft.To su prometi da ti srce stane.Svi naši sustavi bi pukli nakon 5 min trgovanja sa samo ove dvje dionice.
Sat vremena prije zatvaranja na svakoj dionici je promet preko 10.miliardi $!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yhoo 375,000.000 dionica volumen trgovanja
Msft 227,000,000dionica volumen trgovanja

Bude tak i kod nas kad dođe ponuda za Končar ![proud]

Kad bu došla, da znam?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

febo: ” hahaha netko digao KODT-P-A u zadnjoj minuti sa 1 dionicom na +8,23% [lol] [thumbsup] ” šta se čudiš, pa kodt-r-a je pao 20% u ovoj korekciji s prometom za hmret od smijeha! [smiley]

uvijek se čudim nadobudnim igračima koji misle da će takav potez bitno utjecati na cijenu.
BTW, imam KODT-P-A, kupio neki dan i volio bih da se ovom freaku namjera posreći
[proud]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

šta se čudiš, pa kodt-r-a je pao 20% u ovoj korekciji s prometom za hmret od smijeha! [smiley]

SS? Čudima nikad kraja…i nelikvidnosti isto… [smiley][smiley][lol]
Ajde prouči malo izvedenice, trebat će ti…[thumbsup]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

New Report

Close