. Naravno dogovor i sprega mirvinskih i inv.fondova.Kad je trebalo plašiti i rušiti onda su to radili , naručivali članke po novinama….a sada ? Sada ne žele kupovati jer im još nije dosta.Kako je to podlo.
Naravno, sve je to masonska zavjera!
hahaha netko digao KODT-P-A u zadnjoj minuti sa 1 dionicom na +8,23%
[lol] [thumbsup]
hahaha netko digao KODT-P-A u zadnjoj minuti sa 1 dionicom na +8,23%
[lol] [thumbsup]
Mozda zbog toga ne budem zadnji na listi[lol] [lol] [lol]
Kao i što sam prognozirao Dow je već na + 1,0% a Nasdaq na + 0,88 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bilo bi mi draže da glavni fond manageri dobiju otkaze i to jedan za drugim nego da zaradim ove godine na burzi.Ali to stvarno mislim jer oni misle da smo mi svi budale ili kaj?
ma koja smo mi smijurija,kad su kod nas izbori kao zbog neizvjesnosti smo padali ,a u BG-u narastu 4% za vrijeme izbora[lol] .pratimo svj. trendove(tv dnevnik,Kardum,analiticari) pad kod njih i kod nas-oni rastu mi padamo[lol] .Jel jos nekom treba nacrtat kak se trzi kod nas[thumbsup]
Što je trgovanje i koji skok cijene. Kakav CRAL
pa kad ljudi svoj sentiment vuku iz tekstova a la gatara, pročitaj samo ovo što je danas pisao. a i petrov je obično takav. pa onda dođu tu na forum pa i tu nađu masu likova koji straše. e takve vladavine mrzovoljnika koji preko burze sladostrasno kanaliziraju svoje frustracije drugdje baš i nema, pogledajte druge forume, to nećete naći osim u hrvatskoj.
a šta ćeš kad su hrvati plašljivi ko zečevi.
Momentalni volumen na Yahoo ( tek je sat vremena trgovanja) 3,5miliardi US $ – 212,221.416 domica-+ 47,50 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To se zove ponuda za preuzimanje.
Daj kupite i naš Končar !!!!!!!!!!!!
Momentalni volumen na Yahoo ( tek je sat vremena trgovanja) 3,5miliardi US $ – 212,221.416 domica-+ 47,50 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To se zove ponuda za preuzimanje. Daj kupite i naš Končar !!!!!!!!!!!!
nemaju oni tolko novaca kolko on vrijedi
[lol]