Šef: ” Koje navlačenje na rast pa Hrvatska burza pada mjesecima ? Zašto oprez sutra pa sutra je subota i burza neradi ?[bye][bye][bye][bye][bye][bye] ”
Sakai: hvala. Ispravak krivog navoda. Oprez danas a i ubuduce. Ja sam 85% u dionicama.
ovo danasnje navlacenje…[tongue]
Ljudi, u ponedjeljak ćete sanjati ove cijene na svim dionicama![thumbsup] Imate još 48 minuta!
I meni je teško priznati, ali je tako.[wink]
Ovo danas je čisti BEAR TRAP.[thumbsup]
Čini se da nam je tržište izmoreno od silnih padova i rastova i da je malim ulagačima već pun q…… svega… kad vani pada i mi padamo i to brutalnije, a kad vani raste mi smo u banani… i još se iskrcavaju na atpl, ptkm, koei…. burze u svijetu su danas u plusu prosječno 1,5%, a kod nas malo brodari otišli i to je to. mislim da ćemo se još malo packat ovdje, a u ožujku idemo gore ako ništa drugo onda zbog izvješća… a uz to nadam se da će i brodari potegnut tržište, a možda i agrokor… u svakom slučaju na dulji rok idemo gore, ali neznam kako je vama – ja sam već izmoren… mada pojačani prometi na nekim dionicama sugeriraju da bi uskoro moglo doći vrijeme sporog i kontinuiranog rasta. Mada mi smo čudan narod pa me nebi čudilo da kad bi par dana za redom potegli malo jače opet bi se pokrenula histerija i svi počeli lupat po prodaji i kupovat ne pitavši pritom za cijenu…
p.s. mislim da je bitno i da tadić pobijedi u srbiji. to će značiti stabilnost u regiji. a i nebi htjeo da se srbi još valjaju u kaljuži fašistoidnih budala… mada ne mogu reći da većina njih nije to zaslužila.
Iako sam ovo vidio ranije nisam znao da nudi i dnevnu sliku crobexa, havla blacku11 sto je postao krivi link pa me natjerao da malo proceprkam
http://www.bloomberg.com/apps/cbuilder?ticker1=CRO:IND
range: izaberi 1d
vrijeme je americko (+6), kasni nesto sitno, al opcenito nije lose
nakon ovoga vjerujem da nikom vise ne trebaju komentari gdje smo unutar dana
pozdrav,
pilar
Tko god je duže u ovom poslu mora da mu je sve jasno.Tržišta vani luduju ( u pozitivnom smislu),analize za US tržište je korigirano na jako dobro.Očekivanja za ovu godinu odlična.U EU nema recesije već kontinuirani rast……US burza je i sinoć ludovala ( Dow + 1.80% ) a danas budu ludootvorili ,cc.1,0 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Što je onda kod nas. Naravno dogovor i sprega mirvinskih i inv.fondova.Kad je trebalo plašiti i rušiti onda su to radili , naručivali članke po novinama….a sada ? Sada ne žele kupovati jer im još nije dosta.Kako je to podlo.
Hocemo li sada reagirati i na losije podatke o broju zaposlenih u americi?! To ce stvarno utjecati na nasu privredu! Ali koliko vidim europa je vec pocela s reakcijom! [undecid]
Hocemo li sada reagirati i na losije podatke o broju zaposlenosti u americi?! To ce stvarno utjecati na nasu privredu! Ali koliko vidim europa je vec pocela s reakcijom! [undecid]
Koliko sam ja vidio, nama treba tjedan dana da se pokrenemo, jer imamo rep od pola kilometra.(za prodaju)
shooter: ” Hocemo li sada reagirati i na losije podatke o broju zaposlenosti u americi?! To ce stvarno utjecati na nasu privredu! Ali koliko vidim europa je vec pocela s reakcijom! [undecid] ” Koliko sam ja vidio, nama treba tjedan dana da se pokrenemo, jer imamo rep od pola kilometra.(za prodaju)
Znaci mi cemo ovo odreagirati tek za 10-tak dana!? [huh]
stranci izvlace lovu da ne izgube vise nego sto treba
a tu lovu ulazu kod sebe doma zarade su bolje nego sad
kod nas, a kad se lova oplodi i stanje vani
stabilizira mozda se vrati dio
samo da neprodjemo ko crna gora kad su stranci
izasli tokom ljeta
” Znaci mi cemo ovo odreagirati tek za 10-tak dana!? [huh]
Kod nas se sporogoreći fitilj uvijek pretvara u brzogoreći, jer ima puno trejdera, a i ovi koji kupuju se moraju
uvjeriti da će krenuti gore 100%.
Ovo neće na dobro HT raste.