meni je jako zanimljiva ova situacija sa ht.
nalog na kupnju od 1300 kom po cijeni od 317 kn se posše u par minuta i onda ovih zadnjih stotinjak komada tu stoji a nitko ne poseže???
valjda se svi boje da je sljedeće 315 pa eto neka malo stoji. lijepše je za vidit [cool]
Srbija je jučer rasla fine, ali naši fondovi slabo, što znači da nisu baš u srbiji , čekaju situaciju sa izborima, ako dobije tadić rast će i srbija i mi, ako dobije nikolić mislim da više hrvatska, ili će ipak ići na ziher i čekat kosovo … , kad će kosovo proglasit neovisnost, ima li kakav termin?
I dobre vijesti za dioničare Atlanske plovidbe:
čeka se da se svi ovi koji se iskrcavaju, iskrcaju a onda bumo vidli. eto kaj se čeka. pa ko normalan
će lupat po asku kad može kupit uz diskont na bidu.
….Jer cijene dionica trenutno su, već i u usporedbi s recentnom prošlošću, znatno niže, ali to ne znači da ne mogu biti – još niže…..
procitati po mogucnosti
http://www.seebiz.eu/hr/burze/u-ocekivanju-poslovnih-rezultata,7642.html
Zna li netko koju burzu na svijetu da ima veći minus od nas od Nove godine do sad? Molim link!
P.S. Da li uopće i koja je više u minusu ili su već sve prešle u plus?[shocked]
Evo već kada je 2008. startala evo novih akvizicija, mogao bi Microsoft kupiti Yahoo, nadalje Agrokor Migros, Kinezi su već kupili 12 posto udjela u rudarskoj kompaniji, rusi će kupiti NIS, daljnja kupovanja i ukrupnjavanja su neodgodiva, samo je pitanje vremena kada će netko kupiti PTKM ali i INU ipak Mol ima samo 25 posto plus jedna dionica…………….
Pozdrav
Da, microsoft nudi 50% više od tržišne cijene….
A i moj KOEi će u prodaju jednog dana…
Optimizam nakon nekoliko dobrih vijesti iz SAD osjeća se na svim europskim burzama, potpomognut vijestima o rastu cijena metala koje su digle rudarske dionice.
Daljnje rezanje kamatnih stopa u SAD, ipak dobri poslovni rezultati velik svjetskih korporacija i priopćenje najvećeg osiguravatelja obveznica o potpunoj solventnosti i nesmetanom poslovanju unijeli su sigurnost i optimizam na europske burze, koje su nakon jučerašnjeg gotovo pozitivnog rezultata otvorile zadnji dan trgovanja ovog tjedna snažnim rastom vrijednosti dionica i indeksa.
http://www.jutarnji.hr/novac%2Ftrziste_kapitala%2Fclanak%2Fart-2008%2C2%2C1%2Cftse_0102%2C107140.jl
po kojem trzistu se danas ravnamo da mi je znati
Po izraelskom [sad] U tel avivu -1.29