Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni je jako zanimljiva ova situacija sa ht.
nalog na kupnju od 1300 kom po cijeni od 317 kn se posše u par minuta i onda ovih zadnjih stotinjak komada tu stoji a nitko ne poseže???
valjda se svi boje da je sljedeće 315 pa eto neka malo stoji. lijepše je za vidit [cool]

Srbija je jučer rasla fine, ali naši fondovi slabo, što znači da nisu baš u srbiji , čekaju situaciju sa izborima, ako dobije tadić rast će i srbija i mi, ako dobije nikolić mislim da više hrvatska, ili će ipak ići na ziher i čekat kosovo … , kad će kosovo proglasit neovisnost, ima li kakav termin?

Cookie Monster

I dobre vijesti za dioničare Atlanske plovidbe:

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

čeka se da se svi ovi koji se iskrcavaju, iskrcaju a onda bumo vidli. eto kaj se čeka. pa ko normalan
će lupat po asku kad može kupit uz diskont na bidu.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

….Jer cijene dionica trenutno su, već i u usporedbi s recentnom prošlošću, znatno niže, ali to ne znači da ne mogu biti – još niže…..

procitati po mogucnosti

http://www.seebiz.eu/hr/burze/u-ocekivanju-poslovnih-rezultata,7642.html

Zna li netko koju burzu na svijetu da ima veći minus od nas od Nove godine do sad? Molim link!
P.S. Da li uopće i koja je više u minusu ili su već sve prešle u plus?[shocked]

Evo već kada je 2008. startala evo novih akvizicija, mogao bi Microsoft kupiti Yahoo, nadalje Agrokor Migros, Kinezi su već kupili 12 posto udjela u rudarskoj kompaniji, rusi će kupiti NIS, daljnja kupovanja i ukrupnjavanja su neodgodiva, samo je pitanje vremena kada će netko kupiti PTKM ali i INU ipak Mol ima samo 25 posto plus jedna dionica…………….

Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Da, microsoft nudi 50% više od tržišne cijene….

A i moj KOEi će u prodaju jednog dana…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

idemo li mi gore ili kaj? ajmo glasat! [thumbsup]

Optimizam nakon nekoliko dobrih vijesti iz SAD osjeća se na svim europskim burzama, potpomognut vijestima o rastu cijena metala koje su digle rudarske dionice.

Daljnje rezanje kamatnih stopa u SAD, ipak dobri poslovni rezultati velik svjetskih korporacija i priopćenje najvećeg osiguravatelja obveznica o potpunoj solventnosti i nesmetanom poslovanju unijeli su sigurnost i optimizam na europske burze, koje su nakon jučerašnjeg gotovo pozitivnog rezultata otvorile zadnji dan trgovanja ovog tjedna snažnim rastom vrijednosti dionica i indeksa.

http://www.jutarnji.hr/novac%2Ftrziste_kapitala%2Fclanak%2Fart-2008%2C2%2C1%2Cftse_0102%2C107140.jl

Predtrgovanje u Americi, svi indexi preko +1. Evropa povećava, ide prema +3![thumbsup]

po kojem trzistu se danas ravnamo da mi je znati

Po izraelskom [sad] U tel avivu -1.29

New Report

Close