Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo me nazad. Razrezali pazuh, metal iscurio van. Sve 5. Last of the bears is back! [thumbsup] Hvala svima na dobrim zeljama. Idem malo leci jer mi radilo na zivo – anastezija bi predugo trajala. Respect to all i neka vise krene up. [thumbsup] Pozdrav, Ivek

Najvažnije da je sve dobro prošlo, drži se [thumbsup]

Ajmo napravit jedan podforum, virtualno opcijsko trgovanje, da malo vježbamo za budućnost.
Npr. na period od tjedan dana. Ima li neko da mu se da poigrat, stvarno je dosadno

Evo upravo 1000 kom u komadu ERNT.
Kod nas je dovoljno da neka burza u svitu padne, pa da se to odrazi negativno na nas. Što je bilo crveno sinoć, jutros?

Svjetlo na semaforu na zelenom valu …[thumbsup]

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Ajmo napravit jedan podforum, virtualno opcijsko trgovanje, da malo vježbamo za budućnost. Npr. na period od tjedan dana. Ima li neko da mu se da poigrat, stvarno je dosadno

dobra ideja…ja sam za, samo treba malo odradit neke stvari, al u načelu[thumbsup]

Moderatora treba zabranit!!!

Symbol Name Last Trade Change Related Info^ATX
ATX 3,893.06 7:04AM ET Up 51.10 (1.33%)
^BFX BEL-20 3,771.34 7:19AM ET Up 49.11 (1.32%)d
^FCHI CAC 40 4,973.06 7:19AM ET Up 103.27 (2.12%)
^GDAXI DAX 6,991.13 7:04AM ET Up 139.38 (2.03%)
^AEX AEX General 449.13 7:19AM ET Up 7.80 (1.77%)
^OSEAX OSE All Share 468.59 7:04AM ET Up 9.79 (2.13%) e
^MIBTEL MIBTel 26,281.00 7:19AM ET Up 296.00 (1.14%)
^IXX ISE National-100 94.24 Jan 31 0.00 (0.00%)
^SMSI Madrid General 1,435.24 Jan 31 Up 2.75 (0.19%)
^OMXSPI Stockholm General 316.32 7:19AM ET Up 7.15 (2.31%)
^SSMI Swiss Market 7,756.87 7:19AM ET Up 86.43 (1.13%)
^FTSE FTSE 100 5,991.20 7:19AM ET Up 111.40 (1.89%)

u Europi je pravo raspoloženje za nadolazeći vikend—–

Jasno da sam se šalio, zaboravio sam ubaciti smajlića![thumbsup]
idemo up, čekam da se upali fitilj svaki čas.[pray]

…zanima me…na čijim leđima misliš da idemo “UP”???
…imaš neku informaciju kad dolazi “Iwo Jima”???
bojim se da svi letimo s praznim rezervarima…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

po kojem trzistu se danas ravnamo da mi je znati

4 minute i 13 sekundi nije bilo transakcije [shocked]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

evo ja na poslu,datum 1. ovog mjeseca znaci svjezih 100 Mb i sto imam vidjet.Tugu i jad,bas me zanima dal ce sad na sva zvona u dnevniku reci kak se burze u US i EU oporavljaju a nasa tone li tone kad su tolko govorili kak pratimo svj. trend i da smo stasali.Mos mislit,jos smo balkanska prcija necija[angry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Evo dobre vijesti za dioničare Viadukta:

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

zmrklic: ” Ajmo napravit jedan podforum, virtualno opcijsko trgovanje, da malo vježbamo za budućnost. Npr. na period od tjedan dana. Ima li neko da mu se da poigrat, stvarno je dosadno ” dobra ideja…ja sam za, samo treba malo odradit neke stvari, al u načelu[thumbsup]

Ja nemam dovoljno znanja o opcijama, ali valjda to ide ovako: stavis listu dionica, određene cijene ….
Ne znam dovoljno o tome , imali netko da zna?

4 minute i 13 sekundi nije bilo transakcije [shocked]

Na brodarima se ceka objava BDI, a na ostalim blue chipovima stvarno ne znama kaj se ceka, Europa se zeleni, nije valjda da se traži još potvrda od amera..[proud]

New Report

Close