Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

onda?prije neki dan su neki tvrdili da je dobro što je likvidnost pala…gdi smo danas? zeleni se sve redom vani…i EU i Amerika i Azija… nama izgleda ne može ni rezanje kamata od još 1% pomoći… čeka se da krenu fodnovi kupovat…ma daj…a fondovi prodaju…i imaju još municije…ne bojte se…

upravo na ovakvoj psihologiji se pada

Beograd +1,77, jučer mislim + 4,7%. Gdje su sad oni koji su pisali da se moramo ravnati prema njima? Hajde javite se![lol]

to su ti špekulacije oko pobjede Tadića na izborima u nedjelju
[wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ja bi još dodao da ako bi ovi guzonje mogli još malo stisnut prema ask na VDKT pa da ga još jednom jeftino dokupim … Hvala.

Jesi li i ti citirao post iz 2003′?[lol] [lol] [lol]

[yawn] Lagano al sigurno idemo……………………………po zelji

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Imaš jeftin VDKT, navali!!![thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[yawn] Lagano al sigurno idemo……………………………po zelji

ma nejdemo nikud, niti cemo ici skoro… nasi se fond menageri prvi puta nasli u ovakvoj situaciji, pa ne snaju od straha kud bi i kaj bi sve dok ih pozitivni rezultati iz q4 (nadam se) malo ne potapsaju po ramenu

tenkista:

Beograd +1,77, jučer mislim + 4,7%. Gdje su sad oni koji su pisali da se moramo ravnati prema njima? Hajde javite se![lol]

to su ti špekulacije oko pobjede Tadića na izborima u nedjelju
[wink]

Znači sad je plus u Beogradu ali nije dobar plus, ustvari mi ga tumačimo kao minus. Možda je onda naš minus ustvari plus.[lol] [lol] [lol]
Evropa leti. FTSE opet preko 2%, DAX 1,5.[thumbsup]

Koja uspavanost, šta se čeka.[yawn]

bas mi je zao sto naseg OPTIMISTU moderiraju. moj glas za tenkistu![thumbsup]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

bas mi je zao sto naseg OPTIMISTU moderiraju. moj glas za tenkistu![thumbsup]

haha, baš gledam koliko postova ima i moderiran je i kontam kako bi ga tribalo odmoderirati. Tako da i ja dajem svoj mali glas.

Idemo malo jače , Microsoft najavio kupovinu Yahoo-a ALCOA i Kinezi kupili dio Rio Tinta , u Evropi se sve zeleni , kao i na Wallstreet futuresima !

Kinezi gladni , žedni , smrzavaju se , nemaju struje jer nema ugljena za elektrane , a milijun kuća im je srušeno ili oštećeno u nevremenu.Da se to namiri morat’ će se pojačati transport rasutih tereta , nafte i derivata.

Samo mi taljigamo i bojimo se srpskih izbora.
Gatara , čuješ li ? Što se čeka ? Limun ???

Evo upravo 1000 kom u komadu ERNT.
Kod nas je dovoljno da neka burza u svitu padne, pa da se to odrazi negativno na nas. Što je bilo crveno sinoć, jutros?

New Report

Close