Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

IGH je jedino gdje se navlači prodaja , a ne kupnja ( IMHO naravno ) [thumbsup]

IHMO

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

715 kom dlklvd.ufff

Beograd +1,77, jučer mislim + 4,7%. Gdje su sad oni koji su pisali da se moramo ravnati prema njima? Hajde javite se![lol]

ne… ne…

danas se ravnamo prema nikkeiu

[undecid]

Šta je meni ovo trebalo...

Idem malo leći. Iovako Buffet kaže da treba zarađivati hrčući. Jasno prije toga se treba nakrcati dionicama.[thumbsup]

Evropa ponovo pojačava.[thumbsup] beograd + 1,7.

onda?prije neki dan su neki tvrdili da je dobro što je likvidnost pala…gdi smo danas?
zeleni se sve redom vani…i EU i Amerika i Azija…
nama izgleda ne može ni rezanje kamata od još 1% pomoći…
čeka se da krenu fodnovi kupovat…ma daj…a fondovi prodaju…i imaju još municije…ne bojte se…

fondovi kupuju na ATPL, DLKV, HT…

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

i evo nas u crvenom

Šta je meni ovo trebalo...

fondovi kupuju na ATPL i DLKV

a tko tamo prodaje?isto fondovi…ujutro naprave euforiju, navuku kupnju, a onda udri po bidu…

onda?prije neki dan su neki tvrdili da je dobro što je likvidnost pala…gdi smo danas?
zeleni se sve redom vani…i EU i Amerika i Azija…
nama izgleda ne može ni rezanje kamata od još 1% pomoći…
čeka se da krenu fodnovi kupovat…ma daj…a fondovi prodaju…i imaju još municije…ne bojte se…

Plus Srbija, danas već 2,02, jučer 4,7%. Odgovor je vrlo jednostavan, hrvati su najveće kukavice na planeti. Eto to je to. Htjeli bi da nam neko 100 % garantira da ćemo zaraditi pa da krenemo u kupnju. Svašta!

djelomicno moguce. pogledaj zadnju transakciju na DLKV. 720 kom. u sekundi

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

New Report

Close