Jel to moje oči dobro vide, zar je FNVC ( još ) na 505 kuna??
A BRA analize , zar ne daju očekivane rezultate??[smiley1]
Cijelih 2 komada su na 505kn
plavi: ” Jel to moje oči dobro vide, zar je FNVC ( još ) na 505 kuna?? A BRA analize , zar ne daju očekivane rezultate??[smiley1] ” Cijelih 2 komada su na 505kn
Aha, onda dobro , sve OK. To je samo prividno ….što bi rekao jedan kolega – treba biti samo strpljiv.
Oće li Sunčani Hvar danas na 245, pitanje je sad?
slazic: ” plavi: ” Jel to moje oči dobro vide, zar je FNVC ( još ) na 505 kuna?? A BRA analize , zar ne daju očekivane rezultate??[smiley1] ” Cijelih 2 komada su na 505kn ” Aha, onda dobro , sve OK. To je samo prividno ….što bi rekao jedan kolega – treba biti samo strpljiv.
Niste u trendu kolega. Ovih dana je aktualno Belje. VIRO, ARNT, FNVC čekaju da prođe ova euforija oko Belja.
Aha….pa ja sve krivo nešto onda shvaćam …..
Znaći kada prođe euforija sa Beljem kreću ove vaše : VIRO , ARNT, FNVC.
Ja sam izgleda okrenut potpuno pogrešnim dionicama – nisam u trendu.
A što je sa Jelenom , kada on ulazi u trend?[smiley2]
Sad je lovostaj[smiley2]
Aha….pa ja sve krivo nešto onda shvaćam ….. Znaći kada prođe euforija sa Beljem kreću ove vaše : VIRO , ARNT, FNVC. Ja sam izgleda okrenut potpuno pogrešnim dionicama – nisam u trendu. A što je sa Jelenom , kada on ulazi u trend?[smiley2]
Znate kako se veli “strpljen spašen”.
Ah….., moraju biti strpljivi, to su valjda sve strpljivi igraći kao i ovi na FNVC.
Oni se strpljavaju još od 22.8.2006 godine.
U međuvremenu je bilo jedno 4-5 optimističnih BRA analiza , ali nikako da ta analita opravda svoje ime -odnosno opravdava ga ( ovisno kako ju tko naziva.. ).
Zanima me da li postoji hrvatska riječ za nekoga tko je previše strpljljen ili strpljiv ???
Zna li netko?
quark: ” Znate kako se veli “strpljen spašen”. ” Ah….., moraju biti strpljivi, to su valjda sve strpljivi igraći kao i ovi na FNVC. Oni se strpljavaju još od 22.8.2006 godine. U međuvremenu je bilo jedno 4-5 optimističnih BRA analiza , ali nikako da ta analita opravda svoje ime -odnosno opravdava ga ( ovisno kako ju tko naziva.. ). Zanima me da li postoji hrvatska riječ za nekoga tko je previše strpljljen ili strpljiv ??? Zna li netko?
Meni je TA donijela u 10 dana 20% na Belju. Dovoljo da je i dalje koristim.
quark:
”
”
Ah….., moraju biti strpljivi, to su valjda sve strpljivi igraći kao i ovi na FNVC.
Oni se strpljavaju još od 22.8.2006 godine.
U međuvremenu je bilo jedno 4-5 optimističnih BRA analiza , ali nikako da ta analita opravda svoje ime -odnosno opravdava ga ( ovisno kako ju tko naziva.. ).
Zanima me da li postoji hrvatska riječ za nekoga tko je previše strpljljen ili strpljiv ???
Zna li netko?
Spašen![smiley2][smiley2][smiley2]