Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mrcino[thumbsup]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

dobro nam dosao Ivek!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

slaba je trgovina..uffff

Cuvaj se kriticaru[thumbsup][thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Živio Ivek.

Vratio se međed, a burza zelena (bar moje i ovo što pratim). [thumbsup]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

Uopće prodaja nije problem. Hvala bogu da je ima, inače od koga bi kupili? Problem je kupnja, ajde što se čeka, cijeli svijet kupuje ko lud, zauzimaju pozicije za idućih 5 godina, tko je prvi najviše će zaraditi![thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Ask je moja furka danas.

Teško nažalost. U prvih pola sata na HT – samo 62 kom po asku, a 4408 po bidu [sad]

Pozdrav Ivek
Ja bi ovo nazvao testiranjem prodaje, ako ne pocnu lupat po bidu do 12, mogli bi up!

ULPL +2,89% na 577k kn, a JDPL +3,25% na 200k kn, malo je kume… Promet mislim. [angry]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Evo me nazad. Razrezali pazuh, metal iscurio van. Sve 5. Last of the bears is back! [thumbsup] Hvala svima na dobrim zeljama. Idem malo leci jer mi radilo na zivo – anastezija bi predugo trajala. Respect to all i neka vise krene up. [thumbsup] Pozdrav, Ivek

Da bar su ti dali anesteziju, onda bi pričao..idemo UP[smiley]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Belex +0,85! USA u plusu, Azija u plusu, Evropa u plusu!
Tko nam sad smeta? A nemojte misliti da oni nemaju probleme, imaju i veće od nas. Ali zašto ne kupovati po cijenama od prije godinu, dvije![thumbsup]

ovde se ceka nedelja i izbori u srbiji vazda mi nesto cekamo te izbore te ZERP te evropska unija te pregovori a staces taki je balkan pa mi vjerovali ili ne u istom smo kotlu

New Report

Close