mark1:
”
…………ako misliš ovo prvo onda stvarno neznam šta radiš na burzi………
”
.ebe radoznale
[tongue]
dobar odgovor…….
Bravo kolega Sakai, zaista je i meni muka vise od navlačenja a isto sam siguran da bi svi oni dušu prodali za cash ali im je zao minusa,govore o transportima zelenog iz Australije a neće ljudima reci da je i Kina i Japan crveni ali to sve nije presudno za naše trziste, presudan je izvlačenje kapitala stranaca pa se ti probaj postaviti sa većom količinom na bid i odmah si poklopljen,oprez i nezaliječite se a ukrcati se stigne( ja sam vise od pola u dionicama) i ne pada mi napamet drukati gore jer je veoma neizvjesno a dolje pa …dovoljno je da stranci poppraše po bidu i ode 10 ak %, A TO SE GOTOVO SIGURNO DEŠAVA ako pobijedi radikal Nikolić kod susjeda i neka počnu puščane čarke na Kosovu, na žalost to je moje mišljenje i ne mora biti da sam u pravu [undecid]
Pa šta su stranci radili (ako su stranci u pitanju) zadnjih 3 tjedna nego udarali po bidu.
Vidim kolega da biste da vam i ova polovica casha u portfelju završi na još -10%, ali čini mi se da
je ta vaša želja SF barem za ovaj put. Cijene su se ustabilile na svojim razinama i mislim da neće
fond manageri glumiti kamikaze i spuštati tržište 50%, što bi nekim pasalo.
BTW…Amerika završila u gadnom plusu, koliko se to vama sviđalo ili ne….[thumbsup]
Kako se navlači na nekim dionicama. Odmah ujutro fondovi u 09:00 stave 1 komad iznad cijene prodaje 5%, onaj ko nema monitor puši foru.
Vidim da se ekipa pomalo ugurava na ATPL .pomalo ja cekam na 2700………pa sta bude………………….
prodaja -6617
kupnja-1242
Kako se navlači na nekim dionicama. Odmah ujutro fondovi u 09:00 stave 1 komad iznad cijene prodaje 5%, onaj ko nema monitor puši foru.
Pogotovo kad te čeka prva na prodaji 100kom.[lol]
Tko može staviti odmah u 09:00 sati nalog, ne vjerujem da može bilo tko, zato…to…ne znam…
Von Braun:
”
”
Tko može staviti odmah u 09:00 sati nalog, ne vjerujem da može bilo tko, zato…to…ne znam…
može , vidljivo ti je na ZTM-u
Ljudi, brinete me, kad god je bila velika euforija na početku dana, na kraju dana je završilo drugačije.
Cijeli siječanj smo svi trubili da ide gore, ja bi bio sretan dase vrati stanje od 31.12. ali nešto mi govori da to neće biti tek tako
DIže se letvica na ATPL… Bit će danas fine trgovine nadam se.
Sklanjaju se nalozi na prodaji. Na INGRi opet puštanje gore, tko zna, možda je ovo zadnji put.
THNKa maknut 100 kom sa prodaje…itd.