Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim i vjerujem da bi sutra napokon mogli lijepo pozelenit!!
A bilo je i vrijeme!!
[thumbsup][thumbsup]

Muka mi je od vasih drukanja na gore. US kriza uglavnom nema veze sa nama. Alien je locirao problem, a posredno US i europska kriza utjecu na hr trziste izvlacenjem kapitala. Stranci se iskrcavaju i vjerojatno su se malo povukli jer vide da mogu prodati po vecim cijenama….

Zasto bi mi isli gore 3 % – zato sto ste se nakrcali dionicama? Dajte ne navlacite naivne, pogotovo dok se u tisini iskrcavate.

Svima normalnima, oprez sutra a i ubuduce. Ono sto nama treba je stabilizacija trzista prije FI. Sve ostalo su navlacenja…

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

sakai
korisnik od: 27.08.2007.

Muka mi je od vasih drukanja na gore. US kriza uglavnom nema veze sa nama. Alien je locirao problem, a posredno US i europska kriza utjecu na hr trziste izvlacenjem kapitala. Stranci se iskrcavaju i vjerojatno su se malo povukli jer vide da mogu prodati po vecim cijenama….

Zasto bi mi isli gore 3 % – zato sto ste se nakrcali dionicama? Dajte ne navlacite naivne, pogotovo dok se u tisini iskrcavate.

Svima normalnima, oprez sutra a i ubuduce. Ono sto nama treba je stabilizacija trzista prije FI. Sve ostalo su navlacenja…

Koje navlačenje na rast pa Hrvatska burza pada mjesecima ? Zašto oprez sutra pa sutra je subota i burza neradi ?[bye][bye][bye][bye][bye][bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Bravo kolega Sakai,
zaista je i meni muka vise od navlačenja a isto sam siguran da bi svi oni dušu prodali za cash ali im je zao minusa,govore o transportima zelenog iz Australije a neće ljudima reci da je i Kina i Japan crveni ali to sve nije presudno za naše trziste,
presudan je izvlačenje kapitala stranaca pa se ti probaj postaviti sa većom količinom na bid i odmah si poklopljen,oprez i nezaliječite se a ukrcati se stigne( ja sam vise od pola u dionicama) i ne pada mi napamet drukati gore jer je veoma neizvjesno a dolje pa …dovoljno je da stranci poppraše po bidu i ode 10 ak %,
A TO SE GOTOVO SIGURNO DEŠAVA ako pobijedi radikal Nikolić kod susjeda i neka počnu puščane čarke na Kosovu,
na žalost to je moje mišljenje i ne mora biti da sam u pravu [undecid]

Sto reci za sutra vezite pojaseve jer poljecemo e sada dali je bull trap ili nije vrijeme ce pokazati[cool]

po mogućnosti duple tko ima…………[thumbsup][thumbsup]

Koje navlačenje na rast pa Hrvatska burza pada mjesecima ? Zašto oprez sutra pa sutra je subota i burza neradi ?[bye][bye][bye][bye][bye][bye]

hvala. Ispravak krivog navoda. Oprez danas a i ubuduce.

Ja sam 85% u dionicama.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

sakai, što kažu limari za danas …

I love the Smell of Profits in the Morning

sakai
korisnik od: 27.08.2007.

misliš da će padat još mjesecima ili da možda dolazi kraj tome padu…………ako misliš ovo prvo onda stvarno neznam šta radiš na burzi………

…………ako misliš ovo prvo onda stvarno neznam šta radiš na burzi………

.ebe radoznale
[tongue]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Evo europa se počinje zelenit

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

14.04.2008.

Evo europa se počinje zelenit

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

ftse otvorio skoro sa 2% plusa

Šta je meni ovo trebalo...

mark1:

…………ako misliš ovo prvo onda stvarno neznam šta radiš na burzi………

.ebe radoznale
[tongue]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [kiss][kiss][kiss]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

New Report

Close