Ako Bog da do 10 sam nazad. Doduse vjerojatno malo munjen jer idem pod totalnu u 8. Upalio se geler pa cupaju van a ja odbio lezati. Ovdje je zanimljivo tamo bi samo gubio vrijeme. [thumbsup]
Cini mi se da sam “last of the bears” ovdje pa nije red da samo tako nestanem!!! [wink]
Sretno! [thumbsup]
Von Braun:
”
Sretno ozdravljenje Ivek123. Vrati nam se što prije.
Šta ćemo sada, nema nam više pravih nepatvoranih majstora međeda.
”
Ako Bog da do 10 sam nazad. Doduse vjerojatno malo munjen jer idem pod totalnu u 8. Upalio se geler pa cupaju van a ja odbio lezati. Ovdje je zanimljivo tamo bi samo gubio vrijeme. [thumbsup]
Cini mi se da sam “last of the bears” ovdje pa nije red da samo tako nestanem!!! [wink]
Jasna stvar… trebaju nama medonje [smiley]
”
ako si nervozan zapali jednu , [lol] [thumbsup]
Ironija cijele priče oko recesije i subprime krize u SAD-u je da oni, manje više, ovih dana završavaju u zelenem, i to debelo, dok se Europa istodobno crveni očekujući pad NJSE-a.
BigBoss:
ZERP, blokada sredstava pristupnih fondova, zaostravanje s EU, Kosovo, izbori u Srbiji, inflacija… Ring a bell kolega?
Mislim da je većina ovoga već odrađena jer je sve to krenulo zajedno sa ovom zadnjom korekcijom,
zato nas je i pogodilo ovako jako, nije sve zbog amera.
Ključno je pitanje: tko će dići burzu ? Ko ima novaca ? Zapravo je ključno u cijeloj priči tko se još želi i mora iskrcavati. Sigurno, ako fondovi znaju da će se ekipa iskrcavat, da su se povukli nisko na kupnju, a što bi vi da ste fond manager?
Ivek123,nadam se da nije ništa ozbiljno,drži se i ne daj se pokolebati ovim bikonjama….
Pozdrav iz Skopja!!!
Von Braun:
”
Sretno ozdravljenje Ivek123. Vrati nam se što prije.
Šta ćemo sada, nema nam više pravih nepatvoranih majstora međeda.
”
Ajde, Ivek, sretno, i vrati se što prije! [thumbsup]