Sutra ocekujem rast cijelog tržišta, pogotovo dviju brodara i jednog energetika, a crobex bar 1% u plusu..[proud]
he,he kume čudan smo mi narod od berze, ne bi me ni pad iznenadio…[lol] [lol]
Sutra ocekujem rast cijelog tržišta, pogotovo dviju brodara i jednog energetika, a crobex bar 1% u plusu..[proud]
Malo je kume malo je[wink]
belupo preuzeo farmavitu koja je lani ostvarila 120M dobiti[thumbsup] ,kad ce IPO[lol]
optimist: ” Sutra ocekujem rast cijelog tržišta, pogotovo dviju brodara i jednog energetika, a crobex bar 1% u plusu..[proud] ” he,he kume čudan smo mi narod od berze, ne bi me ni pad iznenadio…[lol] [lol]
Ajde pošto kolege trljaju jedno te isto, ja ću reći da su se fondovi iskrcavali u pon, ut, i danas, a u srijedu su
pustili gore. MIslim da će nas sutra ponovo pustiti gore. Uz sve dobre vijesti.
Vidim da kad se Europa i USA zazelenila muški, da neki traže još razloga za korekciju, spominjući sve manje
zemlje i regije o kojima kao “ovisimo”, da bi na kraju ovisili o burzi na Sejšelima ili Trinidadu.
Ja bih rekao, ošla baba sa kolačima.
Ivek123 mi fali nešto. Možda radi plan udara po asku za sutra [thumbsup]
jomiii:
”
evo moga vidjenja crobexa sutra 2.2%
”
I to je malo kume malo je[wink]
ok,jesmo li svi zadovoljni onda sa 3%?
[lol] [lol] [lol] [lol]
Samo polako. Neka raste. Kada se uvjerim onda udjem. Za sada sam jos uvijek skeptik. Sto mogu jace je od mene. [undecid]
Sutra moram u bolnicu pa mi je i sa te strane bolje da sam u cashu. [sad]
Von Braun:
”
”
Samo polako. Neka raste. Kada se uvjerim onda udjem. Za sada sam jos uvijek skeptik. Sto mogu jace je od mene. [undecid]
Sutra moram u bolnicu pa mi je i sa te strane bolje da sam u cashu. [sad]
da te ne povuce zelenilo i uletis u bull trap[wink] ,heh zafrknuta ova burza.Ja sam bar miran 99,72% sam u dionicama pa kak bude[huh]
Von Braun: ” Ivek123 mi fali nešto. Možda radi plan udara po asku za sutra [thumbsup] ” Samo polako. Neka raste. Kada se uvjerim onda udjem. Za sada sam jos uvijek skeptik. Sto mogu jace je od mene. [undecid] Sutra moram u bolnicu pa mi je i sa te strane bolje da sam u cashu. [sad]
Sretno ozdravljenje Ivek123. Vrati nam se što prije.
Šta ćemo sada, nema nam više pravih nepatvoranih majstora međeda.