Zanimljivo je da u cijeloj Europi, Bliskom istoku i Africi jedino se zelene Srbi ( i to debelo u plusu), Bugari (2,88% u plusu), te Namibija, Kenija i Saudijska Arabija (nama jako “bitno”). Dakle danas smo bolji od Europe (manji pad), a s obzirom da Srbi i Bugari jedini rastu očito je da ako Albanci s Kosova osnuju burzu, brzo na nju u kupovinu jer će i ona porasti. Što se više bliži frka (možda i koja puška zapuca) tamo treba ulagati. To je očito po današnjem danu. Sutra prodajem sve što imam i ulažem u Srbiju, Crnu goru, Makedoniju, Bugarsku, i ako ikako može na Kosovo.
Zanimljivo je da u cijeloj Europi, Bliskom istoku i Africi jedino se zelene Srbi ( i to debelo u plusu), Bugari (2,88% u plusu), te Namibija, Kenija i Saudijska Arabija (nama jako “bitno”). Dakle danas smo bolji od Europe (manji pad), a s obzirom da Srbi i Bugari jedini rastu očito je da ako Albanci s Kosova osnuju burzu, brzo na nju u kupovinu jer će i ona porasti. Što se više bliži frka (možda i koja puška zapuca) tamo treba ulagati. To je očito po današnjem danu. Sutra prodajem sve što imam i ulažem u Srbiju, Crnu goru, Makedoniju, Bugarsku, i ako ikako može na Kosovo.
Ja sam mislio da vi kolega više volite zapad, a ne istok?
Ma naravno na Republiku Kosovo. Kada se otvori burza ja prvi stižem. I uložit ću najviše u turističke kapacitete (ako ih imaju). Nema greške, poznato je da turisti najviše vole ratna područja.
rijeka: ” Zanimljivo je da u cijeloj Europi, Bliskom istoku i Africi jedino se zelene Srbi ( i to debelo u plusu), Bugari (2,88% u plusu), te Namibija, Kenija i Saudijska Arabija (nama jako “bitno”). Dakle danas smo bolji od Europe (manji pad), a s obzirom da Srbi i Bugari jedini rastu očito je da ako Albanci s Kosova osnuju burzu, brzo na nju u kupovinu jer će i ona porasti. Što se više bliži frka (možda i koja puška zapuca) tamo treba ulagati. To je očito po današnjem danu. Sutra prodajem sve što imam i ulažem u Srbiju, Crnu goru, Makedoniju, Bugarsku, i ako ikako može na Kosovo.
” Ja sam mislio da vi kolega više volite zapad, a ne istok?
Naravno, ali na zapadu (a i kod nas) se normalnim putem ne može zaraditi. Jedno je teorija a praksa danas i ovih dana kaže: što je veće s…e na nekom području burza raste. Van svake pameti, ali to su činjenice.
Potpuno isto kao prije naših izbora, prvo down, onda up dan -dva prije izbora, al onda …… čekaj rezultate
kako kaže jedna moja bivša profa… živce u kanticu i na pecanje!……….NA ZAPADU………..
Ljudi, vi meni ništa ne vjerujete,a ja sipam informacije iz prve ruke…..pa dobro, malo je falilo za pozitivu!
Čije su ZABA, CROS I ostali u portfeljima………pitam Vas ja???!!! Pa, onda , kaj se djeca s njima igraju, ili
ozbiljni igrači…?!
Ljudi, vi meni ništa ne vjerujete,a ja sipam informacije iz prve ruke…..pa dobro, malo je falilo za pozitivu!
Čije su ZABA, CROS I ostali u portfeljima………pitam Vas ja???!!! Pa, onda , kaj se djeca s njima igraju, ili
ozbiljni igrači…?!
[lol] [lol] [lol] Javio sam doktoru,nista ne brinite.Poslovni placa terapiju.