ja se bas ne razmem al danas mi smrdi da bi moglo polako prema gore..
no u biti sam htio pitat iveka kaj misli na soluciju da nasi jednostavno ne daju stranima da izadju.. stave kupnju suplje i nisko pa nek izadju ak mogu..[smiley]
no u biti sam htio pitat iveka kaj misli na soluciju da nasi jednostavno ne daju stranima da izadju.. stave kupnju suplje i nisko pa nek izadju ak mogu..[smiley]
Na temelju cega zakljucujes da bi mogli polagano gore? Jedino pomoci Janezima i ekipi da iznesu sto vise para van.
Sto se drugog dijela posta tice – o cemu smo RealBear i ja trubili pa ste nas ispljuvali.
ma nema vise gore…. kome to jos vise nije jasno nek se ostavi posla…. sad konacno imamo odgovor da li 2007 bila balon…. ja jedino jos zadnje nade imam u objavu rezultata q4 i profita da se razuvjere oni koji sada prodaju da nismo u istoj kosari s SAD. ako se onda burza ne pokrene prema gore onda se nece tako lako dici i onda smo sigurni da je 2007 bila balon
super24:
”
”
Na temelju cega zakljucujes da bi mogli polagano gore? Jedino pomoci Janezima i ekipi da iznesu sto vise para van.
Sto se drugog dijela posta tice – o cemu smo RealBear i ja trubili pa ste nas ispljuvali.
bravo ivek123! [thumbsup]
super24:
”
”
ja nisam nikog pljuval.. moj krajnji doseg je lagani cinizam..
osim toga ima dionica di nema janeza, kaj ne[wink]
Ivek 123 , nisi ti budala[undecid]
Moja zena misli drugacije! A i vecina ovdje! [embarass]
Bome su i vani stisnuli crveno prema jos dolje nakon naizgled blagog oporavka,defenitivno ne dobro ali ja mislim da smo svi mi vec cca 50% u CASHU pa imamo prostora za manevar,ali vec me zivci izdaju pa bih napokon volio mirno i pomalo gore ali ne ide silom ma koliko mi to željeli[wink]
Ne riješavaju se svi problemi ulaskom u EU .
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/bivse-komunisticke-zemlje-inflatorno-najrizicnije,7574.html
MiaIII: ” pokusati ce prije ukrcaja da nas stisnu grdo još jednom dolje tako da treba čekati kao što večina kolega govori-pa makar i kao Ivek do ljeta [wink] ” Ne znaci da ce to biti na ljeto. Situacija se moze promijeniti rapidno u znatno kracem vremenskom roku.. Prst puta palac ovog trena meni izgleda kao sto si napisala. Ova situacija zahtjeva drzanje jednog oka na burzi. U svakom slucaju ne mislim ulaziti ovog trena. Sigurno ne danas. Treba vidjeti kako ce US odreagirati na obveznicku krizu a i ovaj tjedan su izbori u Srbiji te uskoro proglasenje Kosova. Ako te stvari zavrse nepovojno pojacati ce se rasprodaja stranaca a samim time bi i cijene mogle dolje. Ja sam na holdu do daljnjeg.
A ipak si mislio ulaziti možda danas. Malo je frka da ne odleti[smiley]
Makar ćeš ti reći “Daleko od toga”, mislim da previše filozofiramo u svezi korekcije, a vidimo da ne ide više dole,nego u stranu. FAZA A Ajnc
crobex je u crvenom, a tek europa