Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Može li mi netko savjetovati kako najbolje i preko kojih brokera prodati dionice SLOVENIJALESA na Ljubljanskoj burzi. Hvala unaprijed![thumbsup]
Evo da citiram sam sebe pa možda bude više sreće[thumbsup]
Studenti bez diplome,Žene bez ljepote,Neženje bez stana,Putnici bez para.....
soony69: ” Može li mi netko savjetovati kako najbolje i preko kojih brokera prodati dionice SLOVENIJALESA na Ljubljanskoj burzi. Hvala unaprijed![thumbsup] ” Evo da citiram sam sebe pa možda bude više sreće[thumbsup]
majstore, ovo je za temu Trziste kapitala – Slovenija, ne tu
[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!
soony69: ” soony69: ” Može li mi netko savjetovati kako najbolje i preko kojih brokera prodati dionice SLOVENIJALESA na Ljubljanskoj burzi. Hvala unaprijed![thumbsup] ” Evo da citiram sam sebe pa možda bude više sreće[thumbsup] ” majstore, ovo je za temu Trziste kapitala – Slovenija, ne tu
Slovenija,ne tu-al majstori tu
Studenti bez diplome,Žene bez ljepote,Neženje bez stana,Putnici bez para.....
Seljo:
“soony69: ” soony69: ” Može li mi netko savjetovati kako najbolje i preko kojih brokera prodati dionice SLOVENIJALESA na Ljubljanskoj burzi. Hvala unaprijed![thumbsup] ” Evo da citiram sam sebe pa možda bude više sreće[thumbsup] ” majstore, ovo je za temu Trziste kapitala – Slovenija, ne tu
”
Slovenija,ne tu-al majstori tu
Jedino ako nisu počeli davat 1 dionicu za svaki kupljeni element u HR [lol]
John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.
Pazi ovo: Why We Need A Crash Now
[bye]
već sam ovo negdje komentiro!
Why We Need A Crash Now
Clem Chambers, ADVFN 01.22.08, 4:36 PM ET
tjedan dana staro, bacaj u smeće!
Nasli su Pedra[lol]
http://www.tportal.hr/gospodarstvo/poslovnivodic/page/2008/01/25/0325006.html
pardon, ovaj link
već sam ovo negdje komentiro! Why We Need A Crash Now Clem Chambers, ADVFN 01.22.08, 4:36 PM ET tjedan dana staro, bacaj u smeće!
zasto ondak ja to tek danas dobijem na Forbes newsletteru? aj dobro, sorry svima za stare vijesti
soony69: ” soony69: ” Može li mi netko savjetovati kako najbolje i preko kojih brokera prodati dionice SLOVENIJALESA na Ljubljanskoj burzi. Hvala unaprijed![thumbsup] ” Evo da citiram sam sebe pa možda bude više sreće[thumbsup] ” majstore, ovo je za temu Trziste kapitala – Slovenija, ne tu
mislim da imaju problema kad ruše debla da ne padne u susjedne države pa su naručili piljene štafle do 2 m, nije mi baš neka inicijativa i pespektivna djonica.
kupujmo Hrvatsko[thumbsup]
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom