Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

he , sjetiti se malo sta je bilo sa dionicom TNSA i price o dividendi

Što je bilo?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

A spominajla s edividenda od cca 12000 kn za naivne, a ovo danas mi miriše na promjenu trenda, na jedan kvalitetan polagani rast.
Živi bili pa vidjeli.[thumbsup]

he , sjetiti se malo sta je bilo sa dionicom TNSA i price o dividendi

Ne diraj se u najvećeg dark horse-a tržišta! [thumbsup]

Meni se sve ćini da se polagano sve lijepo pokreće.
MOžda dojam vara, vidjet ćemo..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Tban nam polagani rast do kraja tjedna, da dobro stabiliziramo temelje.

Sonniboy: ” jel neko prati plivu? Tko to nabija….. ” nabija ju najava od 17$ dividendi u trecem mjesecu…. i zato su vec sada digli za vise od 100 kn dionicu [shocked]

ja mislio da ja sluzbena valuta kuna u HR[huh]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Warren:

Sonniboy:

Alien: ” Bare: ” wiking: ” promet ne da je mizeran nego je grozan cca 25 milja do 12.30h[shocked] ” To je po meni vrlo dobar znak.[smiley] ” Po meni je to pocetak A1 ”

prema onoj ” orahovoj ljusci ” koju si neki dan postao mora da je tako….

Samo kolika je ta orahova ljuska, čini mi se veličine Zemlje. Imam dojam da stalno idemo ravno

Pokušavao sam naći “orahovu ljusku” od jučer, ali ko da je nestala. Može još jednom, molim lijepo.

sumnjam da ce ti pomoci!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

@baron
Ne sumnjam ja u utemeljenost vaše izjave, ali to bi se vrlo lako moglo shvatiti kao kleveta, bez obzira od koga potekla.

cenzura? pa bas zbog toga gore pise da poruke na forumu predstavljaju misljenja njihovih autora a internet je kakti, a pogotovo forumi, slobodan medij.. ili se pd malo previse poceo furati na privatizacije, pa ce se odredjivati sta se smije pisati a sto ne?.. pa forumi barem nicu kao gljive poslije kise, nekad je mojnovac bio glavni a pd nije ni postojao..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ispravak

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

moneymaker:

Warren:

Sonniboy:

Alien: ” Bare: ” wiking: ” promet ne da je mizeran nego je grozan cca 25 milja do 12.30h[shocked] ” To je po meni vrlo dobar znak.[smiley] ” Po meni je to pocetak A1 ”

prema onoj ” orahovoj ljusci ” koju si neki dan postao mora da je tako….

Samo kolika je ta orahova ljuska, čini mi se veličine Zemlje. Imam dojam da stalno idemo ravno

Pokušavao sam naći “orahovu ljusku” od jučer, ali ko da je nestala. Može još jednom, molim lijepo.

sumnjam da ce ti pomoci!

Hvala!

dookie:

Sonniboy: ” jel neko prati plivu? Tko to nabija….. ” nabija ju najava od 17$ dividendi u trecem mjesecu…. i zato su vec sada digli za vise od 100 kn dionicu [shocked]

ja mislio da ja sluzbena valuta kuna u HR[huh]

ma negdje to procitah u dolarima a bilo mi lijeno 17$ pretvoriti u cca 85kn [wink]

Šta je meni ovo trebalo...

evo ja danas kupujem jer mi je palo na pamet jedna stvar
ako su ovi fond magarcici tako uspjesni oni su nas doveli do ovih neslucenih “visina” pa bi se moglo desiti da ova cijela burza ode u mp3
ako ja izgubim jos par posto neka al ako znam da sam pomogao da se market ne srusi kao kula od karata jos bolje

ako me se sete sete ako ne dobro barem cu znati da sam pokusao pa da sam pao junacki na prvoj crti[pray]

Postanite Eu-robovi

New Report

Close