U JADROPLOV mi 770 kn prosjek ulazni
slušo Derbija kako bulazni
PETROKEMIJU kupio po 306 kuna
u čađaru mi uletila čuna
LIBURNIJU kupio po 7100 beba
od dionica nema za mene leba
U proteklih sat vremena Crobex je skočio na +1,03 uz dodatnih 4,5 mil.kn prometa. Kuda sada to mi idemo ?
Sonniboy:
”
Alien: ” Bare: ” wiking: ” promet ne da je mizeran nego je grozan cca 25 milja do 12.30h[shocked] ” To je po meni vrlo dobar znak.[smiley] ” Po meni je to pocetak A1 ”
prema onoj ” orahovoj ljusci ” koju si neki dan postao mora da je tako….
”
Samo kolika je ta orahova ljuska, čini mi se veličine Zemlje. Imam dojam da stalno idemo ravno
u orahovoj ljusci veličine nisu za sva vremena……………to bi ste trebali znati……………….mislim da smo sad u fazi pozicioniranja oko EQ = 4.500……………sad možete izračunati ostale parametre, x, y, A1, A2, A3, B1, B2,B3 [shocked]
za one koji ne znaju o čemu je riječ …………..neka naruče kod poslovnog A.Kostolany: Izazov burze………….130 kn ( čini mi se )[thumbsup]
Pančo:
u orahovoj ljusci veličine nisu za sva vremena……………to bi ste trebali znati……………….mislim da smo sad u fazi pozicioniranja oko EQ = 4.500……………sad možete izračunati ostale parametre, x, y, A1, A2, A3, B1, B2,B3 [shocked]
[/quote]
Uz toliko nepoznanica izračunati traženi parametar. Moram priznati da mi matematika tako dobro baš ne ide.[undecid]
jel neko prati plivu?
Tko to nabija…..
nabija ju najava od 17$ dividendi u trecem mjesecu….
i zato su vec sada digli za vise od 100 kn dionicu [shocked]
jel neko prati plivu? Tko to nabija…..
Vjerojatno onaj tko zna kolka će dividenda[thumbsup]
Nemam niti ću imati niti jednu dionicu Plive Vjeko
[smiley]
he , sjetiti se malo sta je bilo sa dionicom TNSA i price o dividendi
DLKV nam se malo trgnuo
da..nadama se da ce i do kraja tjedna ostat trgnut [thumbsup][lol] [lol]