Super, bravo Pliva, bravo Covicu. Prodao si firmu amerima sa krinkom strasnog buduceg rasta, velike perspektive, 3. genericke kompanije na svijetu a umjesto da reinvestiras dobit sto bi napravila jedna perspektivna farmaceutska kompanija (kod farmaceuta je vazno da imaju dosta visok R&D odnosno CAPEX u odnosu na sales) on isplacuje izvanrednu dividendu. Kretenizam. Odgovorno cu napisati da je ovakvom odlukom Plivina buducnost i ekspanzija jako usporena. Kod farmaceuta mislim da ima prostora za rast i ulaganja te mislimd a su ovakve odluke teski promasaj.. lose, Covicu, lose..
Pa zato su i kupili Plivu da izvlače lovu. Isto tako i ostalim strancima odgovara da preko visokih dividendi izvlače lovu bez poreza, npr. HT, ERNT.
promet ne da je mizeran nego je grozan cca 25 milja do 12.30h[shocked]
koja branetina na 1400 uffffffffffffff
Ak već tako nešto napišeš, onda please napiši i na čemu? DLKV, Tisk…..ili…
Stvarno kikiriki od prometa! Ali neka je takav ako rastemo
ako danas izguramo 60 milja bit će to uspjeh
wiking:
”
”
ako danas izguramo 60 milja bit će to uspjeh
Mislim da će biti preko 60 do 16 sati. Crobex lagano curi , trenutno je +0,72 % , a bio je iznad 1 %. Prodaja jača i zatvara prve kupnje . Padom cijena opet će poirasti promet i zato očekujem od 13 -16 sati više od 30 mil. kn.
radi li vam PBZ Investor
mene ne pušta unutra [sad]
Meni radi
Kad svjetske burze rastu mi smo u stagnaciji s vrlo malim prometom (stidimo se i bojimo), a kad ovi padaju onda mi padamo duplo brže…
…umjesto kladionice navečer pratim američku burzu, ali kakva korist od toga kad nema nikakvog odjeka sutradan na crobexu….
To je po meni vrlo dobar znak.[smiley]