mislim da nam je ovo bitno trenutno
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-ce-swoboda-o-nama-danas-reci-pred-europskim-parlamentom/372551.aspx
Ovaj Swoboda je živio u stakleniku do sada! Ako ga austrijanci ne maknu mi ćemo. [rolleyes]
Gadni su ti margin callovi
Zagreb: provalnik iz mjenjačnice ukrao nekoliko milijuna kuna
ZAGREB, 29. siječnja 2008. (Hina) – Nepoznati lopov provalio je proteklog vikenda u zagrebačku mjenjačnicu “Colosseum” u Vlaškoj ulici i ukrao nekoliko milijuna kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija u kojoj kažu kako je, s obzirom na iznos ukradenog novca, riječ o jednoj od najvećih provala posljednjih godina.
Super, bravo Pliva, bravo Covicu.
Prodao si firmu amerima sa krinkom strasnog buduceg rasta, velike perspektive, 3. genericke kompanije na svijetu a umjesto da reinvestiras dobit sto bi napravila jedna perspektivna farmaceutska kompanija (kod farmaceuta je vazno da imaju dosta visok R&D odnosno CAPEX u odnosu na sales) on isplacuje izvanrednu dividendu.
Kretenizam.
Odgovorno cu napisati da je ovakvom odlukom Plivina buducnost i ekspanzija jako usporena.
Kod farmaceuta mislim da ima prostora za rast i ulaganja te mislimd a su ovakve odluke teski promasaj..
lose, Covicu, lose..
Šta je ovo, tek 20 prometa a već gablec, valjda se nisu svi fond manager vratili sa kromplatza [lol] [lol]
Jesmo na dnu ili još tonemo?
Na HT-u se navlači kupnja na veće granice, na ovim prometima nema intenzivnije trgovine osim malih prodavača, ali je to dosta spora trgovina.