MiaIII:
”
evo i Ameri otvaraju uglavnom crveno-awfull–fuj
”
da se pomuze raju prije bushovog govora. navodno ga je jucer vjezbao cak 40 minuta [thumbsup]
[lol] [lol] [lol]
Po tko zna koji put u zadnja dva tjedna cu biti optimist i reci da ce Bushov govor okrenuti trend u svijetu [pray]
Sam KOEI ima 15 000 000 miliona prometa.
Vrana:
”
Alien:
”
toka: ” samo sedamdesetak miliona prometa! Hm neobično ili se nešto čeka![undecid] ” B3 faza po Kostolanyu (ili mozda cak vec i A1)
”
B3 pri kraju, po meni.
”
Bilo bi lijepo, ali mislim da ćemo još malo klizati prije toga. Ali za nekih mjesec dana bi konačno i nas moglo ogrijat sunce.
21.03. prvi dan proljeća, bar mislim da je tada[thumbsup]
Bilo bi lijepo, ali mislim da ćemo još malo klizati prije toga. Ali za nekih mjesec dana bi konačno i nas moglo ogrijat sunce.
Hvala na stručnoj analizi. Podsjeća me na Petrova.
toka: ” samo sedamdesetak miliona prometa! Hm neobično ili se nešto čeka![undecid] ” B3 faza po Kostolanyu (ili mozda cak vec i A1)
što to znači?
Amerika preokreće u zeleno a i Evropa će kao što sam i rekao završiti u zelenom. A naši će opet zakasniti i do sutra zaboraviti.[undecid]
Trebali bi naši produžiti radno vrijeme burze ili makar promijeniti radno vrijeme npr. od 12 do 18 sati.
krejzihors:
”
”
21.03. prvi dan proljeća, bar mislim da je tada[thumbsup]
Da, al ja sam optimist. Nestrpljivi optimist [lol]
što to znači?
Kostolany u svojoj knjizi kaže da dionice treba kupovati kad padaju,ali sa ogromnim prometom, nakon toga po njemu dolazi faza padanja sa manjim prometom, u koju mi sada možda ulazimo i nakon toga ide lagani rast….
krejzihors: ” Bilo bi lijepo, ali mislim da ćemo još malo klizati prije toga. Ali za nekih mjesec dana bi konačno i nas moglo ogrijat sunce. ” Hvala na stručnoj analizi. Podsjeća me na Petrova.
aha, incognito profil,
mislis da ce te ovako konacno netko uzeti za ozbiljno? [lol] [lol]