Ne radi se o onom forumu u principu, izletjelo mi nešto što nisam trebao reći, a ne radi se o nikome s onog foruma, a onda mi je onaj njihov bivši moderator uletio s nekom jeftinom spikom te izvrijeđao na što sam uzvratio, ali nisam imao šanse, maknuli su me, vrlo vjerojatno na njegov zahtjev.
c,c,c, protekcionizam… od kada je svijeta i vijeka… [smiley6]
c,c,c, protekcionizam… od kada je svijeta i vijeka… [smiley6]
Ma, idemo dalje, nitko ništa ne gubi.
Od onih koji će vrlo skoro mjenjati vlasnika JLEN i CHAG.
Kolega jel može kakav info u vezi ovog…
Vrlo oprezan početak, nitko ništa. Ipak vrijednosti se ne mogu zaustaviti, pogotovo u sadašnjem trenutku prepunom očekivanja, optimizma, likvidnoti (lova) pa i samouvjerenosti igrača na burzi.
Pozdrav
zatišje pred buru [smiley1]
MA vraga bura…tsunami i uragan[smiley2]
Gledam ovu Podravku , kao da ju kupim ali izgleda kao hazarderstvo:
Još gore nego jučer – na prodaji do 500 – 21 381 komada
na kupnji od 400 – 2 732 komada ( večina čega je oko 400 ).
Katastrofa…e Marinac Marinac, još jedan pastir , samo što ovoga izgleda više ovci u stadu sluša….[smiley1]
Gledam ovu Podravku , kao da ju kupim ali izgleda kao hazarderstvo: Još gore nego jučer – na prodaji do 500 – 21 381 komada na kupnji od 400 – 2 732 komada ( večina čega je oko 400 ). Katastrofa…e Marinac Marinac, još jedan pastir , samo što ovoga izgleda više ovci u stadu sluša….[smiley1]
Prvo Marinac izjavi glupost, pa se skupe veliki nalozi na prodaji, pa na kraju dana neko skupi sve do svojeg naloga na prodaji hmm… Di je HANFA, to im valjda ne smeta [smiley7]
Bez brige za Podravku. Nema tu pada cijene. Razloge svi znate pa nema smisla da ih navodim.
Pozdrav