U bikovskom tržištu svaka negativna vijest se ublažava, u bikovskom potencira…
????
nije samo KOEI podcijenjen…a da veliki kupuju, onda cijena ne bi klizila ovako dolje kako klizi na većini dionica…a i likvidnost bi bila veća…
a osim toga, zašto bi sad kupovali…kad će moći još niže…
likvidnost bi bila vec da ima vise budala koje hoce prodati.. no izgleda da su se ispucali zasad.. a da ce moci jos nize kupovat? od koga? od mene nece ni po ovim cijenama.. a ako HT ode ispod 300, a INA na 2000 dileme nece biti nimalo sto kupiti, pa makar i kucu prodao[lol]
eto na Belju stiglo više od 2000 komada na prodaju na 340 kn…sigurno neki daytrejder…[lol]
a i na KOEI ima po 950 opet kolko hoćeš…
jel ti to namjerno mijesas purane i dobre dionice.. rekao bih da da..
nije samo KOEI podcijenjen…a da veliki kupuju, onda cijena ne bi klizila ovako dolje kako klizi na većini dionica…a i likvidnost bi bila veća…
a osim toga, zašto bi sad kupovali…kad će moći još niže…
Usporavanje likvidnosti u ovoj situaciji može biti jako dobar znak, kako je već Luki napomenuo.
A o padu pri kupovini jačih igrača, zgodno se podsjetiti Kostolanya.
kako god okrenes NEVALJA , ma koliko se god mi tjesili .
[undecid]
Ja sam danas ujutro razmislila što i kako hoću.
Budući da su stranci prodali što su mogli u Hrvatskoj, kako bi nadoknadili gubitke npr. u Sloveniiji,Njemačkoj itd.itd………ja sam im spremna prodati svoje dionice kojih ima podosta.
Cijene su istaknute , ne vidim ih , valjda su na začelju- PA TKO VOLI- NEK IZVOLI !!!
NE DAM IH JEFTINIJE I AMEN!!! Ne zanima me raspodaja mog blaga.
I drugo, bila sam u Erste banci, oni su optimistični, naglašavaju da ima dosta kupaca dionica ?!
Čekati ………….čekati…………………. i oprati GRLO NEČIM ŽESTOKIM- da ne boli i grebe gorčina koju
svi osjećamo ! O.K.?
Evropa se oporavlja i otići će do kraja dana sigurno u plus, dakle do 5 sati. A mi to nećemo popratiti nego opet sutra možda s njima u startu u minusu. Ma ovo je podcjenjenost kakva još nije viđena.
kako god okrenes NEVALJA , ma koliko se god mi tjesili . [undecid]
potpisujem
tony:
”
U bikovskom tržištu svaka negativna vijest se ublažava, u bikovskom potencira…
”
????
lapsus calami, očito je što se misli iz konteksta…
… u medvjeđem se tržištu potenciraju negativne viejsti
I drugo, bila sam u Erste banci, oni su optimistični, naglašavaju da ima dosta kupaca dionica ?!
Čekati ………….čekati…………………. i oprati GRLO NEČIM ŽESTOKIM- da ne boli i grebe gorčina koju
svi osjećamo ! O.K.?
Upravo to.
Oprati sa švedskom gorčicom?[smiley]