Pogledajte samo KOEI koliko god kupaca ima prodaja ne posustaje i svako malo granicu prodaje spušta, nekuda im se očito žuri. Svi se slažemo da je dobra kupnja na 950 kn ali ovo ide pod pritiskom i niže.
ja bi rađe da smo u minusu u kakvom jesmo…i da je likvidnost velika…onda bi mogla proći tvrdanj da ima kupaca…ovako…
ovo mi se nikako ne sviđa…
Na ovim sada cijenama fondovi mogu ostvarit godišnju dobit 30-50 posto, tak da mislim da je samo pitanje dana kad budu krenuli u šoping….. [thumbsup]
Jedno je sigurno, a to je da vječno ne može padati. Pitanje je samo gdje je dno.
Usprskos situaciji u svijetu, ovdje se vješto manipulira.
složio bi se sa Zagorom, likvidnos loša je dobra stvar trenutno, kad nebude imao tko prodavati fondovi idu kupovat, onda idu i oni u kešu, lova se vraća u fondove itd itd, …. , u većini slučajeva sam u krivu ali eto , ostala je samo nada
Kada ruše neka ruše na ove razine:
KOEI 350
IGH 2000
BLJE 100
TISK 200
HDEL 400
itd.
je.es ovo, izgleda kao korekcija, prava korekcija recimo može LEDO vratiti na 5000 kuna.
Ajmo, jel u stanju biti takva korekcija.
treba pogledati odnose kupnje i prodaje…ona baš i ne ide u prilog da kupnje ima…
Take negativne relativističke tvrdnje može pisati samo onaj tko je sve raspordao sa popriličnim minusom, i moli boga da sada jerftinije uđe kako bi smanjio gubitke.
Kupnje na svim likvidnim dionicama ima i te kako, dakle smanjenje prometa u toj situaciji je i te kako pozitivan moment.
[thumbsup]
Kada ruše neka ruše na ove razine: KOEI 350 IGH 2000 BLJE 100 TISK 200 HDEL 400 itd. je.es ovo, izgleda kao korekcija, prava korekcija recimo može LEDO vratiti na 5000 kuna. Ajmo, jel u stanju biti takva korekcija.
Bablje priče. !!!! Slažem se sa PLAVIM.
Imam još casha, ali dosta više o korekciji.
Inače MEDO vam je na izdisaju, i ovo su mu poslijednji trzaji[thumbsup]