Moram priznati da mi je ovoliki pesimizam na forumu dobar znak da će vrlo skoro doći do promjene trenda
potpisujem
asdfgh123: ” zvone101: ” primus: ” Mislim da tu nema nikakve zavjere fondova ili kojekakvih drugih grupacija, najvjerojatnije nema keša, banke traže svoje margin kredite a stranci izvlače šta se da izvući. I svi lagano pušimo. ” nisam ni sanjao da ću postati pljuger ! [sealed] [angry] ” Misli da i oni sada koji izlaze i kapitaliziraju dobit, vrlo dobro znaju do kuda mogu ići.Ni njima nije u interesu srušiti cijelo tržište. Sada izvlače onoliko koliko mogu. ” Vidim te među njima.[thumbsup]
nažalost, od početka korekcije nisam ništa prodavao tako da mi je djelomično korigirana dobit. sad ionako nemam para za trgovanje. mada bih vrlo rado kupovao ADRS-P-A, ATPL-R-A i VIRO-R-A.
Te dionice nemam u svom portfelju, a sada bi ih vrlo rado kupio.
AKCIJA
Najbolje ponude [ HTPK-R-A ]
Kupnja Cijena
25 296,05
50 296,02
200 296,00
100 265,00
96 100,00
Cijena Prodaja
305,00 22
328,99 25
329,00 85
330,00 55
336,99 22
Forum je odlično “mjesto” i bez njega nema ulaganja.
Kada raste sve je uvijek podcijenjeno dok raste i sve ide u nebo. Kada pada, opća kataklizma i sve je jako skupo i nema dna. Zapravo, nema mjere kod ulagača.
Samo da vidite kako je bilo 2005. godine prilikom velike korekcije na HR tržištu.
mislim da nema smisla vise raspravljati o padu jer vise manje znamo sta se desava i sta je uzrok.
ima li netko ideju sto bi se trebalo desi da krenemo gore? [proud]
Pametna taktika fondova. Jeftino čitav dan kupuju i opet završe u plusu da ljudi nebi prodavali udjele.
najbolji dionicki fond ove godine je KD Nova Europa sa minusom od 4.56%
ako je sve bila taktika fondova onda su se grdno zajebali
Otprilike se index korigirao 30% tada.
Danas je otprilike 23%.
Čisto usporedba.
Sanader: Na dobrom smo putu za NATO
nakon pada u prvih pola sata, te blažeg pada u idućih sat vremena trenutno imamo polusatnu stagnaciju na crobexu. tehnički gledano ova stagnacija je ok jer ćemo u idućih pola sata doći do presjeka linije blažeg pada.
bikovi danas spavaju, nema ozbiljnije inicijative, doseći 4465 je prvi znak mogućnosti završetka dana u plusu
pilar
Otprilike se index korigirao 30% tada.
Danas je otprilike 23%.
Čisto usporedba.
Ja bi rekao po grafikonu da je 20% bilo tada![shocked]
gdje je nestala likvidnost?
mislim da se prestaje trgovati…ili je to ponovo zatišje pred buru…
bravo svima onima koji ne daju svoje ispod cijene…
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]