Naravno da nije, sad kad bi banke krenule rasprodavati portfelje pod margin callom, kud bi nas to odvelo. Možda zato i ne zovu. Dovoljno su osigurani i u slučaju daljneg pada tržišta, a same ne žele dodatno provocirati njegov pad.
Ne kužim više poantu ovoga ?
Možda je: Marš vi mali od burze i tražit socijalnu pomoć !
Mislim da tu nema nikakve zavjere fondova ili kojekakvih drugih grupacija, najvjerojatnije nema keša, banke traže svoje margin kredite a stranci izvlače šta se da izvući. I svi lagano pušimo.
Mislim da tu nema nikakve zavjere fondova ili kojekakvih drugih grupacija, najvjerojatnije nema keša, banke traže svoje margin kredite a stranci izvlače šta se da izvući. I svi lagano pušimo.
Ali ne može vječno padati kao što ne može ni rasti. Pad od 40 i više % nekih dionica puno govori.
Pratimo situaciju. Meni je ovo jako zanimljivo.
Ovo je korekcija otprilike intenziteta one iz 2005. godine.[thumbsup]
…teško je pratiti ovaj forum, ima jako puno moderiranih postova…
a kažu da će zabranit pušenje
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Upravo tako , i na to treba dodati povlacenje ljudi iz fondova , pa njihova prodaja itd i tako blize .
U svakom slucaju lavina se valja , a ljepo su pojedinci upzoravali na ovu situaciju ali niko ih ne slusa jer nas se nista ne tice mi imamo svoj mali svijet i oko njega kineski zid. [thumbsup][cool]
nisam ni sanjao da ću postati pljuger ! [sealed] [angry]