Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znači misliš da matrix90 stoji iza ove globalne korekcije ?

Ne nego mislim da ova globalna korekcija nema puno veze sa nama.
Jedini kontakt su strani fondovi koji prodaju hrvatske dionice.
Crveni se kod nas iz drugih razloga.
Zato sto je sve pretjerano raslo do 5 mjeseca 2007.
Zato sto fondovi gule novopridosle mesetare.
Zato sto je doslo do lancane reakcije i narod povlaci lovu iz fondova.
Zato sto je nase trziste plitko i narod nema dovoljno love da potegne u zeleno i odrzi zelenilo.
Zato sto veliki fondovi ne spasavaju, jer zele da mali fonovi koji su se namnozili u zadnje vrijeme propadnu.
Zato sto ja vise nemam love da kupujem ove godine.[lol]

Ne bih se složio… upravo što prije uđemo u EU, to bolje. Ali s druge strane ne treba nam dozvolit ulazak dok ne zadovoljimo sve uvjete za ulazak. [smiley]

Ali kad zadovoljimo sve uvjete, EU nam ni ne treba. [smiley]

Želim biti bik, ali sam još uvijek tele.

Ali nam treba trziste.
Ako u Puli sa 65000 stanovnika ispred Arene pokusas prodati truli krompir sanse su ti 0% da ces uspjeti ali ako pokusas u Londonu gdje živi oko 7 miliona stanovnika prodati ces sigurno.

Astralis:

Ne bih se složio… upravo što prije uđemo u EU, to bolje. Ali s druge strane ne treba nam dozvolit ulazak dok ne zadovoljimo sve uvjete za ulazak. [smiley]

Opet se ne bih složio s tim… ne znam koliko je vas upoznato s pravim značenjem pojma globalizacija i koliko je on bitan u današnjim uvjetima tržišta, ali i cjelokupnog života. Jednostavna formula ide ovak, ak nisi unutra onda si vani iliti bez ujedinjenja s drugim zemljama u nekoj uniji mala zemlja kao što smo mi nema šanse opstat. Švicarska, Island i Norveška će isto ući u EU kad tad, tako da se za to ne morate brinuti, a uostalom one fukncionira potpuno isto kao i EU zemlje samo nisu formalno u EU. Mi to ne možemo nikako postići osim pridruživanjem. [smiley]

You either do it right or you get eliminated!

Greška u koracima…tek onda nam trebaju…tržište od 350 mil. ljudi…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

tržište mora krenuti up.pokažite mi jednog ulagača koji će držati lovu u fondovima ako se negativni prinosi nastave još mjesec dana.opča bježanija.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Možda će biti opča bežanija ali nekud se ti novci moraju investirati……pa nećemo valjda kao u vrijeme 80-tih držati novce u čarapama !!!!

mali jura: ” Ali kad zadovoljimo sve uvjete, EU nam ni ne treba. [smiley] ” Greška u koracima…tek onda nam trebaju…tržište od 350 mil. ljudi…[smiley]

a,sta to nas toliko spektakularno ceka na tom trzistu.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

a,sta to nas toliko spektakularno ceka na tom trzistu.

Tebe vjerojatno ništa, a one koji znaju i hoće raditi, puno posla, zarade i natjecanja … [thumbsup]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Zato sto je sve pretjerano raslo od 5 mjeseca 2007.

Valjda misliš padalo….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Padanje tečajev je priložnost za nakup

Svetovne delnice so vrednotene izredno ugodno, slab začetek leta pa vsekakor ni razlog za prodajo.

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Padanje tečajev je priložnost za nakup Svetovne delnice so vrednotene izredno ugodno, slab začetek leta pa vsekakor ni razlog za prodajo. Vaš link

daj mi to prevedi. ne razumijem ništa. ovo je PD a ne Delo.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close