Naši fond igrači su glupi,nema više količine na jeftinoj prodaji,sad se gledaju i razmišljaju a kupovali su i 40% skuplje…[lol]
Točno i sad mozgaju , kad da krenemo ?
Jer -8 -10 % ne budu dugo mogli pokazivati raji i hvalit se time . Vidim neke reklame i tu na poslovnom:
PRONOS FORDA 1-9 / 2007 !!!!!! 54% . Ma ko te pita kolko si imao prošle godine u to doba :
Prema tome po meni samo je pitanje trenutka kad će početi , tj krenuti vjetar u jedra !
Što se tiče opatije no way,to dole par lokalnih klipana trabunja,radnici su već svoje dobili. Inače se šuška da je imovina LRH jaaaaaako narasla u ovih 17 godina,bar tako izgleda u revalorizaciji.Pošto je firma slabo zadužena a potreban je kapital i zaduženje ( ide se sa par novih velikih projekata) uzeti će se krediti no vrijednost nekretnina je drastično porasla,inače po ovoj cijeni tržišna kapitalizacija je smiješna u odnosu na pravu vrijednost tvrtke….
Znam. Ali se malo šalim, jer ovo što rumenko radi je čista lakrdija
Da li mi se samo cini ili ipak likvidnost trzista malo smanjuje?[huh]
Obzirom da su svi fondovi u debelom minusu u 2008. vrijednost pojedinačnih udjela je također smanjena. Kako smo proteklih dana imali globalnu paniku vjerovatno je i broj isplata u fondovima rastao. U takvoj situaciji fondovima nije u interesu braniti cijene dionica i vrijednost svoga udjela jer bi u tom slučaju isplaćivali više onima koji su u bežaniji. Logično, zar ne. Kad se situacija smiri i pritisak na isplate iz fondova padne, tada će i fondovi krenuti s kupnjom i povećavati vrijednost udjela. Fondovi se vode istom logikom kao i svi drugi, a to je zašto isplatiti više ako možeš manje. Prosto ko pasulj [cool].
Zanimljivo razmisljanje koje bi moglo drzati vodu [pray]
Nervozni prodavač na ADRS-P-A ponovno u akciji, samo spušta letvicu…
Sve dam, samo da prodam…[cool]
CROBEX 4498.85
-0.08
promena smera, zapuhao severac
ništa od optimizma i rasta crobexa sve to ide dole…znate gdje je moguće po analizama da završi…na 3000 bodova a realno je da varira od 3000 do 4000 bodova…e sad to su moje pretpostavke na temelju prošlih svjetskih kriza i slomova! eto vam razlog zašto fondovi ne ulaze prpa!
Evo ga počelo na LKPC.
Da super… gasim komp. ovo više nema smisla….
[cry]