Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…evo u dnevniku napokon pozitivno o burzi….[thumbsup]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

ja ne razumijem više ništa….[shocked]

sutra se zelenimo[thumbsup]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Budućnost ne možeš promjeniti ali možeš na nju utjecati. Kako?
Orjentirati se na dionice na koje ne utječu krize tržišta , a poslovanje i prspektiva su im veliki .
Bolje da ih mi učinimo likvidnijima nego da čekamo fondove ,jer kad fondovi uđu onda za stabilnost
nitko ne jamči .

mislim da nista od nekog znacajnijeg rasta… dok se ne rijesi ovo natezanje s EU necemo se tako lako zazelenit…

Orjentirati se na dionice na koje ne utječu krize tržišta , a poslovanje i prspektiva su im veliki .
Bolje da ih mi učinimo likvidnijima nego da čekamo fondove ,jer kad fondovi uđu onda za stabilnost
nitko ne jamči .

Na čemu si ti ??? [cool]

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Aprimorac:

nitko ne jamči . ”

Na čemu si ti ??? [cool]

mislim da je popio sirup protiv kaslja[huh]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ameri završili u plusu, na kraju Microsoft dobro potegnuo. Vidjet ćemo sad azijate. Makar, moram se složit s Mirom, pričekat ćemo mi još s povratkom

...ladies and gentlemen....AC/DC

nitko ne jamči .

ovako imam i za tebe jednu preporuku,ne ulazi na burzu jer ces biti medju onih90% koji su izgubili.Prvo uci i uci i uci….kad naucis a ti lijepo uzmi opet knjigu i ispocetka[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Pronađite me ra TOP10 i to ona prva . Uskoro budemo vidjeli tko je bolju knjigu čitao .[bye][bye][bye]

nitko ne jamči .

Kako romantično.Ovakvu sličnu ideologiju je imao i robin hood…..[lol]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

http://www.cnbc.com/id/22820241

http://www.cnbc.com/id/22825976

Sve se izgleda smiruje , ispada tresla se brda rodio se miš?

Ameri i opet završili u plusu.
Na teletekstu HTV-a , vijest da je Sanader popustio oko Zerp-a.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close