neki multi-nickovi, kad ih zapadne dežurstvo, neće spavat mjesecima. [lol] [lol] [lol]
neki multi-nickovi, kad ih zapadne dežurstvo, neće spavat mjesecima. [lol] [lol] [lol]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] dobrraaaaaa!
hmmm, ne znaju ameri ni sami kamo će. Nemam više živaca pratit bloomberg na poslu.[yawn] Idem doma….pratit bloomberg.
ja sam cuo ve prije par dana da je dobio i da je poteklo od ante ali bas ne vjerujem previse tome, ipak sam dobio info iz trece ruke, dakle ni iz prve ni iz druge
A ja sam čuo da je dobio i da nije dobio, dajte molim vas skulirajte se , očito da ste previše neozbiljni za tržište kapitala.
Pozdrav
Pogledajte gainerse na USA marketu. Po 175 % porast danas a našeg Crala s bijednih 500% poništavaju.[lol]
Samo ću vas podsjetiti da su Ameri tojest DOW u petak bio cca 12100 a naš Crobex negdje oko 4800 tako da oni ako i padnu malo danas nije ništa strašno
Sonniboy:
”
ok, dobio ne dobio….. tko nije prodo todine dionice kad je trebao i bilo vrijeme za to , sam si je kriv.
”
Nadam se da znaš nešto, a ne da pišeš samo zatošto nisi zaradio na Todinim dionicama.
Haha dobrosi ga desifrirao[proud]
FUNDAMENTALISTI, gdje ste ? Fundament ,to je smo jedan od pokazatelja!!!!!!!!!!!!!!!
Fundamenti vrijede u miru. Jos je uvijek ratno stanje.
hmmm, ne znaju ameri ni sami kamo će. Nemam više živaca pratit bloomberg na poslu.[yawn] Idem doma….pratit bloomberg.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]