Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja završio smjenu. karlovačko sad.
zaboravio sam tko je u recesiji, mi ili SAD

neki multi-nickovi, kad ih zapadne dežurstvo, neće spavat mjesecima. [lol] [lol] [lol]

Pessimism Is Your Friend

neki multi-nickovi, kad ih zapadne dežurstvo, neće spavat mjesecima. [lol] [lol] [lol]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] dobrraaaaaa!

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

hmmm, ne znaju ameri ni sami kamo će. Nemam više živaca pratit bloomberg na poslu.[yawn] Idem doma….pratit bloomberg.

...ladies and gentlemen....AC/DC

ja sam cuo ve prije par dana da je dobio i da je poteklo od ante ali bas ne vjerujem previse tome, ipak sam dobio info iz trece ruke, dakle ni iz prve ni iz druge

A ja sam čuo da je dobio i da nije dobio, dajte molim vas skulirajte se , očito da ste previše neozbiljni za tržište kapitala.
Pozdrav

FUNDAMENTALISTI, gdje ste ?
Fundament ,to je smo jedan od pokazatelja!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte gainerse na USA marketu. Po 175 % porast danas a našeg Crala s bijednih 500% poništavaju.[lol]

Samo ću vas podsjetiti da su Ameri tojest DOW u petak bio cca 12100 a naš Crobex negdje oko 4800 tako da oni ako i padnu malo danas nije ništa strašno

SAM PROTIV SVIH

Sonniboy:

ok, dobio ne dobio….. tko nije prodo todine dionice kad je trebao i bilo vrijeme za to , sam si je kriv.

Nadam se da znaš nešto, a ne da pišeš samo zatošto nisi zaradio na Todinim dionicama.

Haha dobrosi ga desifrirao[proud]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

FUNDAMENTALISTI, gdje ste ? Fundament ,to je smo jedan od pokazatelja!!!!!!!!!!!!!!!

Fundamenti vrijede u miru. Jos je uvijek ratno stanje.

hmmm, ne znaju ameri ni sami kamo će. Nemam više živaca pratit bloomberg na poslu.[yawn] Idem doma….pratit bloomberg.

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Jedini razlog neuzleta danas je velik izlaz malih iz fondova, koji su zatrpani nalozima za povlačenje love, a i nije ih briga za cijenu, jer je teret na ulagačima. Bit će sve ok za dan dva[thumbsup]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

New Report

Close