ok, dobio ne dobio….. tko nije prodo todine dionice kad je trebao i bilo vrijeme za to , sam si je kriv.
pogotovo konzum mi strši
za jednu dionicu kupiš cijeli dućan
ok, dobio ne dobio….. tko nije prodo todine dionice kad je trebao i bilo vrijeme za to , sam si je kriv.
Nadam se da znaš nešto, a ne da pišeš samo zatošto nisi zaradio na Todinim dionicama.
kupio indg, adrs-p-a, slrs djelomično, ht, viro, adpl, atpl ali ledo nitko nije htio prodat po 18.000kn [undecid]
po mome mišljenju ima nekoliko razloga za naš današnji ne-rast:
1. stranci izišli da se pokriju vani, možemo čekati da se vrate
2. ulagači povlačili iz fondova
3. jednostavno nema keša, hnb nije odobrio dovoljno keša
4. izvrsno zadržana cijena na povoljnim razinama od strane ?
5. sve skupa
Sonniboy: ” ok, dobio ne dobio….. tko nije prodo todine dionice kad je trebao i bilo vrijeme za to , sam si je kriv. ” Nadam se da znaš nešto, a ne da pišeš samo zatošto nisi zaradio na Todinim dionicama.
načuo…..i kopčam…… eto …. i kao što kaže asdfgh123… ne mora značiti ništa.
po mome mišljenju ima nekoliko razloga za naš današnji ne-rast: 1. stranci izišli da se pokriju vani, možemo čekati da se vrate 2. ulagači povlačili iz fondova 3. jednostavno nema keša, hnb nije odobrio dovoljno keša 4. izvrsno zadržana cijena na povoljnim razinama od strane ? 5. sve skupa
Ovaj boldirani dio ne razumijem?
prodali kod nas, da bi kupili na europskim burzama, jer su izgleda dobro izračunali da ovdje može pričekat, da neće nigdje pobjeći, mozda kad vani prodaju da se vrate u pozicije kod nas
molim moderatora da napravi dežurstva da se prate svjetski indexi. Ne mogu uvijek jedno te isti forumaši dežurati i u 2. i u 3. smjeni. [smiley]
Ameri se ljepo zelene
vraga, dow upravo malo zaronio. Bit će ovo duga noć[yawn]