Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ok, dobio ne dobio….. tko nije prodo todine dionice kad je trebao i bilo vrijeme za to , sam si je kriv.

pogotovo konzum mi strši
za jednu dionicu kupiš cijeli dućan

ok, dobio ne dobio….. tko nije prodo todine dionice kad je trebao i bilo vrijeme za to , sam si je kriv.

Nadam se da znaš nešto, a ne da pišeš samo zatošto nisi zaradio na Todinim dionicama.

kupio indg, adrs-p-a, slrs djelomično, ht, viro, adpl, atpl ali ledo nitko nije htio prodat po 18.000kn [undecid]

Cookie Monster

po mome mišljenju ima nekoliko razloga za naš današnji ne-rast:
1. stranci izišli da se pokriju vani, možemo čekati da se vrate
2. ulagači povlačili iz fondova
3. jednostavno nema keša, hnb nije odobrio dovoljno keša
4. izvrsno zadržana cijena na povoljnim razinama od strane ?
5. sve skupa

Sonniboy: ” ok, dobio ne dobio….. tko nije prodo todine dionice kad je trebao i bilo vrijeme za to , sam si je kriv. ” Nadam se da znaš nešto, a ne da pišeš samo zatošto nisi zaradio na Todinim dionicama.

načuo…..i kopčam…… eto …. i kao što kaže asdfgh123… ne mora značiti ništa.

Scio me nihil scire

po mome mišljenju ima nekoliko razloga za naš današnji ne-rast: 1. stranci izišli da se pokriju vani, možemo čekati da se vrate 2. ulagači povlačili iz fondova 3. jednostavno nema keša, hnb nije odobrio dovoljno keša 4. izvrsno zadržana cijena na povoljnim razinama od strane ? 5. sve skupa

Ovaj boldirani dio ne razumijem?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

prodali kod nas, da bi kupili na europskim burzama, jer su izgleda dobro izračunali da ovdje može pričekat, da neće nigdje pobjeći, mozda kad vani prodaju da se vrate u pozicije kod nas

Ameri se ljepo zelene

molim moderatora da napravi dežurstva da se prate svjetski indexi. Ne mogu uvijek jedno te isti forumaši dežurati i u 2. i u 3. smjeni. [smiley]

Pessimism Is Your Friend

Ajmo, ko je požarni večeras? [huh]

No respect

Ameri se ljepo zelene

vraga, dow upravo malo zaronio. Bit će ovo duga noć[yawn]

...ladies and gentlemen....AC/DC

Ja sam dvije-tri noći zaredom pa danas uzimam pauzu [wink]

New Report

Close